Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Comedy / cabaret op bruiloften

Comedy op uw bruiloft? Zo geregeld! Gaat u trouwen of kent u iemand die gaat trouwen en wilt u de bruiloft nóg leuker maken? Die ene dag die nooit meer vergeten zal worden, blijft nog beter in uw geheugen gegrift dankzij comedy!

Camedy.nl kan putten uit veel verschillende soorten comedians.Wilt u
 • Cabaret met of zonder grappige liedjes
 • Snelle grappen tijdens een stand-up comedy act
 • Een verstrooide karikaturist
 • Een improvisatie act
Het kan allemaal! Het is mogelijk om bij ons de volgende comedy acts te boeken:
 • Show op maat

  Nog onvergetelijker is natuurlijk een show op maat. Ideaal om het bruidspaar mee te verrassen. Als vriend of familie van het bruidspaar vertel je de comedian eerst in een persoonlijk gesprek (ruim voor de trouwdatum) over de smeuigste anekdotes, leukste roddels en raarste trekjes van de bruid en bruidegom. Met deze informatie schrijft de comedian vervolgens de show en zal het echtpaar dan eens grappig onder handen nemen.
 • ‘Amsterdamse Bluf’, de huwelijksshow

  Hij is cool, hij is grappig, hij is lekker bijdehand… een echte Amsterdammer dus. Deze comedian weet hoe een feestje gevierd moet worden.  ‘Trouwen’ is de rode draad in zijn verhaal. Geen show op maat, wél onvergetelijk leuk! De comedian die uw bruiloft nog leuker maakt is onder andere bekend van zijn televisie-optreden bij Comedy Factory.
 • Comedy show

  Ook is het mogelijk om een langere comedy show neer te zetten met meerdere comedians. Drie comedians laten de genodigden stuk voor stuk lachen.Interactie, improvisatie, actualiteit of bekende thema's. Alles komt voorbij in een show met snelle grappen!
Kortom, Camedy.nl heeft voor ieder wat wils!

Bruiloft comedy Bruiloft ceremonie

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of wilt u een act boeken? Neem contact op met Camedy.nl, dan kunnen wij met u meedenken.

U kunt ook onze zakelijke website Camedygroup.nl bezoeken voor meer informatie.


Banner Webshaping