Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Comedy voor bedrijven

Comedy voor uw bedrijf? Zo geregeld! Om uw bedrijfspresentatie, bedrijfsevenement of bedrijfsfeest nog origineler te maken heeft u bij Camedy.nl de mogelijkheid om één of meerdere comedians in te huren.

Het is mogelijk om bij ons de volgende comedy acts te boeken:
 • Fake speaker

  Een fake speaker is een op het oog 'kundige' zakenman, die met chique woorden een interessante presentatie houdt. Gedurende de act wordt het echter toch nét even iets anders allemaal.
 • Standaard Show

  Een comedian speelt zijn gewone set van 20 minuten. Tegen meerprijs zijn shows van 30 tot 60 minuten ook mogelijk. Het meest gangbaar is echter een optreden van 20 minuten. Er kan bij dit type show niet gecommuniceerd worden over de inhoud.

 • Thema Show

  De comedian houdt rekening met waar hij optreedt. Dus in zijn grappen verwerkt hij het type bedrijf waarvoor hij optreedt. Bij een bank komen grappen over het bankwezen voorbij. Bij een school komen typisch schoolzaken voorbij. Dit kan aangevuld worden met enkele bedrijfsinformatie.

  Een thema show duurt 20 minuten. Tegen meerprijs zijn shows van 30 tot 45 minuten ook mogelijk. Het meest gangbaar is echter een optreden van 20 minuten.

 • Maatwerk Show

  De comedian speelt een unieke, op maat geschreven show. Er zijn twee type maatwerk shows:
  1. Interpersoonlijke maatwerk show - over één bepaald persoon (bijv bij jubileum) of afdeling (bijv bij kerstborrel of teamuitje)
  2. Maatwerk show rondom product/ bedrijf - over één bepaald product of over een bedrijf in het algemeen.

  Onze comedian wint informatie in. Dit kan tegen meerprijs via een fysiek voorgeprek of kosteloos middels telefonisch voorgesprek of briefing per mail.

  Een maatwerk show duurt 20 minuten.

  Tijdens afscheidborrels, jubileums of nieuwjaarsrecepties is de show op maat een vaak gebruikt middel om het bedrijf of een werknemer op een leuke manier onder de aandacht te brengen. Een comedian zal middels een persoonlijk gesprek de nodige informatie inwinnen om zo een persoonlijke act neer te zetten met bekend klinkende anekdotes.

 • Comedy als dessert

  Een veelgevraagde show is comedy tijdens het diner of tussen de gangen door. Hoe leuk dit ook lijkt, dit soort show zien we bij concurrerende organisaties vaker fout gaan dan goed. Comedy leent zich hier nou eenmaal zeer slecht voor. Comedy is een fragiele kunstvorm en vraagt om 100% aandacht. Als alternatief voor deze show bieden wij comedy na het diner aan. Op deze manier is comedy toch onderdeel van uw uitje, maar meer als toetje.

  Een optreden van 20 minuten behoort tot de mogelijkheden. Dit kan zowel een standaard show, thema show of maatwerk show zijn. Tegen meerprijs zijn shows van 30 tot 45 minuten ook mogelijk. Het meest gangbaar is echter een optreden van 20 minuten.

 • Volledige comedy show

  Een Comedy Show is uitermate geschikt tijdens of aan de vooravond van een bedrijfsuitje. Een aantal comedians staan klaar om uw medewerkers te vermaken met snelle grappen.

Samengevat, wij leveren comedy / cabaret voor
 • Afscheidsborrels
 • Jubileums
 • Nieuwjaarsrecepties
 • Bedrijfspresentaties
 • Bedrijfsevenementen
 • Bedrijfsfeesten
 Publiek Camedy Frank los


Banner Leading Entertainment