Wat u moet weten voordat u een aanvraag indient?

1. Voor bijna elk redelijk budget kunnen wij een comedian leveren. Laat weten wat u ongeveer zou willen/ kunnen uitgeven aan een comedian, zodat wij een passende act kunnen leveren.

2. Indien er een overeenstemming is over het budget, zenden wij u een voorcontract. Hierin staan de gemaakte afspraken. Tevens geldt dit voorcontract als borg voor de comedian die zijn agenda vrijhoudt op genoemde datum.

3. Na ondertekening van het voorcontract zullen wij pas op zoek gaan naar een comedian. Vóór dit stadium zullen wij nooit de namen van comedians communiceren.

4. Na ondertekening van het contract is het mogelijk telefonisch contact te hebben met de comedian. Tegen meerprijs behoort een fysiek voorgesprek ook tot de mogelijkheden. Een briefing per mail is ook mogelijk en is kosteloos. 

5. Al onze offertes/ voorstellen gelden 14 dagen na verzending van de mail waarin dit voorstel staat.

Contactgegevens Camedy.nl

Neem voor vragen en/ of boekingen contact op met:

Camedy Group
info@camedy.nl


KvK-nummer:69426473
BTW-nummer:NL175617375B01
Voor persberichten, ga naar onze perspagina

Contactformulier boekingen of andere vragen

Voordat u het formulier invult kunt u in de linkerkolom onze werkwijze lezen.
 Uitroepteken - Verplicht invullen
 Uitroepteken - Verplicht invullen
 
Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn kunt u optioneel de volgende 6 velden invullen. U hoeft geen exacte aantallen in te vullen, u mag ook een schatting geven.
 Uitroepteken - Verplicht invullen


Nog echt in de onderzoekende fase voor uw evenement? Naast comedy shows bieden wij ook andere vormen van entertainment aan. Kijkt u op www.leadingentertainment.nl voor ons aanbod.


Banner Webshaping