Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Fakebook

Welkom op Fakebook. Hier vind je profielen van BN'ers, semi-BN'ers en mensen die denken dat ze BN'er zijn. Lees alles over hun luxe, drukke, interessante leventjes.

Op Fakebook zijn ze wél leuk en op Fakebook zijn ze écht Fake!

[RTL Boulevard over het fake-profiel van Natasja Froger]
 

Ziggo Dome? Ach, daar kan elke mongool staan. Ik stond daar ook met Deborah, al vingerend op de wc.
Die camera mag wat meer close-up hoor bij het vrouwenhockey. Bassie kan die topjes en rokjes niet meer zo goed zien tegenwoordig...
Zo, effe een paar optredens meepakken vandaag in Amsterdam. Geen idee waar bij mijn stembanden het precies zit, maar van mijn manager moest ik mijn kringspier goed trainen voor deze optredens. Zal wel goed zijn.
Potver, dat heb ik weer: eerst wil dus bijna naar Nice en gisteravond sta ik met mijn koffers in mijn handen om naar Turkije te vertrekken. Zal je zien wil ik volgende week naar Afghanistan, breekt daar ook net de oorlog uit. #zemoetenookaltijdmijhebben #dramaaaa
Sorry aan alle Pokemon-zoekers. De Pokemons bij ons in de straat zijn allemaal opgegeten door René!
Mocht je Pokemon Go spelen: diep in mijn kut zitten er een stuk of vijf. Als je je hand er ver genoeg insteekt kun je ze er zo uit halen! 
Het is weer komkommertijd! Vanavond in Seksclub Hij Mag Overal In! #zinin
Heerlijk hoor, al die 22 mannen op dat veld. Wel een beetje weinig, maar als ze weten hoe ze moeten scoren hoor je mij niet klagen!
Ja, zo komt mijn huis natuurlijk nooit af! #PolenophetEK2016
En dan zeggen wij: "Kroatië, dank je wel." En waarom zeggen wij dat? Omdat wij een toeterloze zondag hebben dankzij de Kroaten. Dat vinden wij fijn en daarom gaan wij nu naar een Turkse bakker om de auto daar te parkeren en even een half uurtje te toeteren, in mijn Kroatische trainingspak.
G**verdomme, lag ik net lekker te ketsen met Svetlana en Lakeisha, schiet mijn caravan van de handrem!
Eindelijk vakantie. Even helemaal niks en na de vakantie hopelijk weer aan de bak bij een topclub in de derde Engelse divisie.
Ik heb me afgemeld voor Ranking the Stars. Bleek dat je voor dat programma een beetje humor moet hebben en jezelf niet al te serieus moet nemen. #niksvoormij
Lieve fans, het klopt. Marthe heeft verkering met Viktor Verhulst. Hij doet nu de keuringen, voordat ze naar Gert gaan #spannend
Prince is dood. Zo erg, ik at die koekjes bijna elke dag!
Wilde net een 1 april grap vertellen aan RTL Boulevard, maar dje trapte er natuurlijk niet in dat René 10 kilo was afgevallen...
Mijn ex appte me vanochtend dat ze me weer wil zien. Stap ik net het vliegtuig uit in Turkije: Geen ex, maar wel een groot spandoek met '1 april, ouwe viespeuk! fijne terugreis!'
Mijn manager belt me net op om te zeggen dat ik vanavond een gastoptreden mag doen bij de finale van The Voice Kids! 
Onbegrijpelijk dat ze zo weinig inzoomen bij dat dames volleyball! Zit ik voor niks met mijn lul uit mijn broek!
Wat geven die kanonslagen een troep zeg. Ben al een half uur bezig om de resten van mijn kat van de muur te schrapen.
René is alvast begonnen met de champagne, vanaf de 29e al. De echt sterke drank daar is ie mee gestopt... tot een uurtje of elf.
Even die Romeinse kaars droog föhnen...
Wat een gelul van Gordon. René heeft helemaal geen drankprobleem. Net als dat hij geen eetprobleem heeft en een zangprobleem.
Wat is dat hard werken zeg voor onze nieuwe carrieres. En daarna ook nog gewoon interviews doen, de studio in en elke avond optreden! 
Echt heel flauw dat Dries Roelvink wegging bij de benefiet voor gehandicapten. Ik trad toch ook gewoon op!
Jeetje, wat wordt die kleine al groot! Xess trouwens ook.
Mindmasters Live is gestopt, dat komt effe keihard binnen. Gelukkig hebben Pauw, DWDD, RTL Boulevard, Sesamstraat en Max Geheugentrainer mij extra kunnen inroosteren deze week.
Godver, braderie van Leuven belt net af. Ze hebben al een andere mongool van The Voice geregeld.
Oh, heb eindelijk ontdekt hoe je zo'n whatsapp-dinges moet openen. Virginia heeft het dus uitgemaakt, in 2014 zie ik nu. Die techniek van tegenwoordig.
Ik heb het uitgemaakt met Viriginia. Ze werd immers ook al een dagje ouder...
Burendag was saai. Doe mij volgende keer maar Hele buurt-dag!
50 tinten grijs... zo heet ook een hoofdstuk uit mijn biografie. Dat gaat over de belichting bij RTL Late Night.
Virginia is net geweigerd bij de Kamasutrabeurs. Je moet echt ouder dan 18 zijn, zeggen ze.
Na die NOS-gek van donderdag, hier nu ook allemaal mannen met pistolen op de Kamasutrabeurs, allemaal geladen. Kijken of ik vrede kan stichten #benenwijd
We gaan nog één film maken kindertjes en dan kappen we er echt mee. Onze laatste avontuur heet 'Op zoek naar de natte grot' met hoofdrollen voor Kim Holland en Bobbi Eden.
Geile feestdagen iedereen!
Je kan geld geven aan Serious Request, maar ook aan RTL Late Night, zodat ze nieuwe lampen kunnen kopen en een nieuwe visagiste.
René heeft net voor 100.000 euro zijn nieuwste plaat aangevraagd voor Serious Request. 3FM heeft het geld teruggestort.
Og3ne, hoe laat zijn jullie klaar? Bassie zijn rug moet nog ingezeept worden... en de rest ook.
Ahw, Reneetje is boos. Even voor de duidelijkheid: hij heeft wel een vergoeding gekregen voor het Jumbo-spotje, maar die bestond alleen maar uit frikandellen en bami blokken.