Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Fakebook

Welkom op Fakebook. Hier vind je profielen van BN'ers, semi-BN'ers en mensen die denken dat ze BN'er zijn. Lees alles over hun luxe, drukke, interessante leventjes.

Op Fakebook zijn ze wél leuk en op Fakebook zijn ze écht Fake!

[RTL Boulevard over het fake-profiel van Natasja Froger]
 
Ik krijg een eigen soap! Na Nick & Simon, Jan Smit en Frans Bauer ben ik de 5e mongool met een realitysoap.
Sinterklaas heb je iets voor mijn gezicht? Een nieuwe ofzo?
Mensen vragen mij vaak waarom ik niet mee doe aan The Voice. Heb je mijn stem wel eens gehoord?!!! Ik ben ook niet achterlijk hoor!
Ik werd net herkend, denk ik. Hij riep: Mongool!
Het is officieel! Ik ga naar het Eurovisiesongfestival! Mijn manager heeft net bevestigd dat ik voor Peru mag uitkomen. Hij heeft nu een enkele reis geboekt, wat houdt dat precies in?
Nee, ik ga niet in een tent optreden! Ik ben René Froger niet!
Net Schindlers' List gekeken, niet één keer gelachen...
Zometeen lekker optreden op een feestje in Haren voor 10.000 man!
Relaxed! Ik kan gewoon onder mijn contract uitkomen, omdat ik ontoerekeningsvatbaar ben. Hoe cool is dat! Nu ga ik even een Poolse hoer wurgen...
Jeetje, die zat strak. Gelukkig zat het condoom veel beter toen ik er een klein gaatje in had geprikt. Wat ben ik soms toch een slimme jongen! #trots
Scooter, luchtballon.. pff... even helemaal geen inspiratie meer voor een nieuw nummer.. #wiehelpt?
Wat een lekkere wijven tijdens mijn fanclub dag! Ze zijn super makkelijk ook die Downers. Nu even langs de SOA-kliniek #drukkedag
Hoppa! Morgen een gig in het Holland Hinken House tijdens Paralympics! #inthepocket
Of je effe wil stoppen met die vieze foto's te sturen naar mijn zusje, Jelle! Ze heeft liever vrijkaartjes voor Mysteryland.
Snap er niks meer van. Waarom zijn die spelregels van The Voice opeens veranderd?? Dat is toch omslachtig om elke keer zo'n hele stemwijzer in te moeten vullen?!
Jarig!!! Ik hoef geen geld ofzo hoor, ook geen dure dingen. Ik ben nou eenmaal niet zo veeleisend. Ik wil alleen Yolanthe uit elkaar trekken.
Is 10 euro en 5 ijsjes voor een schnabbel van 5 uur veel? Mijn manager zegt van wel, maar ik begin na een paar jaar wel een beetje te twijfelen.
Hoe laat komt Amy Winehouse? #Slotceremonie #OS2012
@Natasjafroger Hahaha, stond ie op Dutch Valley?!! Dat heb IK zelfs geweigerd! Sterkte met René.
Kan iemand mijn nieuwe single kopen misschien? Ik heb geen geld meer voor een nieuwe home-cinema set.
@Violaholt zit je nou een grap te maken ten koste van mij? Makkelijk hoor... doe ik ook altijd bij Deborah.
Opgetreden tijdens de Gay Parade. Ik ga niet met vingertjes wijzen enzo, maar volgens mij zaten er een paar homo's tussen.
Ben gister gevraagd voor het tv-programma 'De slimste mens', leuk! Nu nog iemand vinden die mij kan helpen met het inschrijfformulier.
Ik hoop niet dat er ooit oorlog komt in Nederland, want dan gaan we het echt niet winnen met judo.
Met de scooter naar Engeland. Ben echt zeknat. Kom ik aan vertelt er iemand doodleuk dat er ook een tunnel hier naartoe gaat.
Mag ik ook nog aangifte doen tegen Badr Hari? Gewoon, omdat het kan.
Ben nu al bijna 8 uur onderweg en nog geen strand gezien! Kut Luxemburg!
Met de scooter naar het strand.
Fijn die zon! Deborah heeft nu een topje en een rokje aan. Daar naar moeten kijken dat gun je niemand. #zongaweg
Bezig met mijn nieuwe single 'Ik doe het licht wel uit Romaan,dan kan ik langer doorgaan'. Is een autobiografisch tekst geschreven door mijn manager. Wat betekent dat eigenlijk; autobiografisch?
Sorry fans, ik ben wat later. Er lopen allemaal mensen voor mijn scooter hier in Nijmegen. Geen idee wat er aan de hand is. En van Romaan word ik ook niet wijzer. Ze zegt dat die mensen hier vrijwillig vier dagen aan het lopen zijn, yeah right Romaan! Terug naar school jij!
Kunnen jullie nu eindelijk even normaal tegen me doen. Denken jullie dat ik een mongool ben ofzo!
Net weer lekker opgetreden in Café de Kansloze Kapel. In totaal 7 nummers gezongen. Iedereen zong  ‘Met Romana op de Scooter’ alle 7 de keren mee. Top avond!
Super veel fanmail gekregen. Mijn manager is al 3 uur bezig met alles voor te lezen. Ik doe al 25 jaar net of niet kan lezen #superrelaxed
@Natasjafroger Boeiuh! Ik heb helemaal niks van René. Ik vind hem super slecht! En waarom praat je over René? Ik heb JOU toch toegevoegd?!