Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Fakebook

Welkom op Fakebook. Hier vind je profielen van BN'ers, semi-BN'ers en mensen die denken dat ze BN'er zijn. Lees alles over hun luxe, drukke, interessante leventjes.

Op Fakebook zijn ze wél leuk en op Fakebook zijn ze écht Fake!

[RTL Boulevard over het fake-profiel van Natasja Froger]
 
Mindmasters Live is gestopt, dat komt effe keihard binnen. Gelukkig hebben Pauw, DWDD, RTL Boulevard, Sesamstraat en Max Geheugentrainer mij extra kunnen inroosteren deze week.
Zie je nou, ik zei altijd al dat er iets niet deugde aan die Holleeder...
Er lag een verrrdacht pakketje in mijn brrrievenbus. Geen afzender, niks! Iemand prrrobeerrrt mij iets duidelijk te maken #nuonderwegnaarhetlab
Straks lekker eten bij een gerechtmakende kok
Jasper S. zeg nou maar ook gewoon waar Natalee Holloway is! Dan ben je pas een vent. Met je DNA... tsss.
@Joranvandersloot weet jij nog een goed eettentje op Bonaire?
Politie en justitie willen errr niks van weten en kijken gewoon de andere kant op, maar ik vind Tatjana gewoon nog steeds een lekker wijf
Volgens mij hebben die Duitserrrs iets te maken met de familie Frrrank. Ik heb bewijsstukken hierrr liggen die errr niet om liegen. Worrrdt ongetwijfeld verrrrvolgd..
Net aangifte gedaan van verkrachting. De politie adviseerde mij om het album van Carice van Houten meteen te deleten.
Ik denk dat Holleeder het gedaan heeft!
Dankzij mijn doortastende onderzoek weet ik nu dat het twee borsten waren in haar truitje
Buitengewoon verrrdacht die buurrrvrouw van mij. Als ze weggaat doet ze de deurrr op slot. Die heeft wat te verrrberrrgen.
Volgens mij heeft Breivik het gedaan.
Goeienavend, kickbokskampioen Badrrrr Harrri kan de laatste dagen steeds meer rrrekenen op bijval van Bekende Nederrrlanderrrs. Is dat terrrecht? Is Badrrrr eigenlijk een hele lieve jongen en was hij gewoon op de verrrkeerrrde momenten op de verrrkeerrrde plek? Is Badrrr slachtofferrr van een complot of van zijn per ongeluk stotende armen en schoppende benen? Justitie heeft mij gevrrraagd om dit varrrrkentje te wassen, maarrrr daarrrr heb ik mooi even geen zin in. Ik heb immerrrrs ook vakantie!
Ik kijk net vanachter mijn geraniums naar buiten, zie ik mijn buurman met een paar vuilinszakken lopen. Toen ik de beste man confronteerde met zijn opmerkelijke loopje naar de containers, zei hij dat hij dat had overgehouden aan een potje voetbal. U en ik weten natuurlijk wel waarmee gevoetbald is. De zak ging even later open en inderdaad een lekke voetbal. Als ik niet zo doortastend was geweest, had een andere buurman nu vast het politiebureau voor niets gebeld.
Dus die loterij valt weer niet op mijn postcode. Hmm, verdacht...
De jongedame van kassa 3 bij de Albert Heijn heeft me nu alweer geen voetbalplaatjes gegeven. Volgens mij houdt deze mevrouw iets achter. Dit vraagt om een nader onderzoek...
Ik mis de televisie. Morgen maar weer eentje kopen bij een geruchtmakende zaak.