Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Fakebook

Welkom op Fakebook. Hier vind je profielen van BN'ers, semi-BN'ers en mensen die denken dat ze BN'er zijn. Lees alles over hun luxe, drukke, interessante leventjes.

Op Fakebook zijn ze wél leuk en op Fakebook zijn ze écht Fake!

[RTL Boulevard over het fake-profiel van Natasja Froger]
 
Wes is nu toch wel beetje gespannen voor de kerstman. Hij had nieuwe voetbalschoentjes gevraagd, maar ik denk dat deze schoentjes nog best 3 seizoenen mee kunnen.
Ik heb vandaag weer een nieuwe tatoeage laten zetten op mijn venusheuvel: "Ergo oportet ut saltem 22cm"
Tja, die kerst komt nu hè. Wes, heeft daar niks mee. Hij geloof toch nog steeds, ondanks alles, meer in Interklaas.
Sinterklaas, dank je wel namens Wes. Hij is superblij met zijn nieuwe bank. Die oude was helemaal doorgezakt.
Net gebeld door Hollywood, of ik wil meespelen in een B-film, Steven Seagel wil mij graag in mijn gezicht slaan samen met Jean Claude van Damme. Super cool!
Mooi boek van Jantje Smit. Er staat alleen niks in over dat ik tegen hem had gezegd dat ie zo'n kleine pik had.
Net naar de dokter geweest, had super last van mijn nek. Moest van hem mijn broekje uit doen, maar hij kon niet zien wat het was. Ik moet morgen weer terugkomen van hem, dan kan hij er nog eens naar kijken, zei hij. #benieuwd
Pfff, Wes zat er helemaal doorheen nu hij even niet kan voetballen. Gelukkig zie ik hem nu weer helemaal opleven. Doet 't altijd goed: de nieuwe Cars 2 racebaan. Helaas kon ik de raceauto's niet meer kopen, anders had ik geen geld meer voor jurkjes.
Het is zooo niet waar dat Wes en ik geweigerd zijn in Club Air. Wes moest van de uitsmijter alleen zijn ID halen, that's it!
Het is toch even schrikken als je mannetje geblesseerd raakt, maar ik heb het even nagevraagd allemaal en hij krijgt toch gewoon doorbetaald #lekkershoppen
Sta ik uren in de keuken, lust meneer zijn rijstepapje niet! Die gaat mooi vóór Sesamstraat naar bed!
Net geinterviewd door twee kleine meisjes van de Fancy. Super veel van ze geleerd!
Net een Rubik's Kubus gekocht. Zoooo moeilijk... die verpakking!
Hoe vaak mag je precies stemmen? En naar welk nummer kan ik SMS'en?
Wat een klote MBO! Ik ben bijna in staat om een thuisstudie te gaan doen, maar ja dan is er geen leraar die ik kan p*pen. Hoe kom ik dan aan goede cijfers?!
Net nog even Wes gezien via videobellen. Was best geil toen bleek dat ie in de kleedkamer was met het hele elftal.
Ja hoor!! Alles uitverkocht bij de Schoolcampus, kut V&D! Ik ga nog eens een studie oppakken! Nu al geen zin meer in MBO niveau 2...
Pfff, super irritant zeg. Wes praat niet meer tegen me, sinds ik zijn bal heb afgekapt.
Potver, moet vannacht wéér op de bank slapen. Er is geen ruimte meer in bed voor mij. Het is tegenwoordig alleen nog maar Wes en zijn aanvoerdersband!
Mag Wes nu die aanvoerdersband houden? Dan kan ik die aan mijn vriendinnen laten zien. #zotrots!
Wat een mooie slotceremonie met George Michael live!! Wel zonde dat een andere legende blijkbaar andere dingen belangrijker vond. Beetje jammer John Lennon. Gemiste kans.
Poeh, waarom is iedereen opeens zo tegen Mart Smeets? Bij mij en Wes heeft ie altijd een speciaal plekje. Bij Wes op zijn rug en bij mij aan de binnenkant van mijn bovenbeen.
Huh, dus Kromodiwajangpop was dus eerst nummer één en toen ze weer verder ging met zwemmen werd ze zesde. Dus ze heeft nu niks? Pff, ik snap niks van dat zwemmen. Ik ga maar weer even shoppen.
Wes is eruit hoor. Hij heeft inmiddels twee nieuwe tatoeages laten zetten van zijn helden: Spongebob en Meneer Kaktus.
Net 2 jurkjes gekocht in de uitverkoop voor maar 23.500 euro per stuk. Nu heb ik nog geld over voor Wes! Even snel een Pokémon- legpuzzel kopen voor mijn kleine Generaal.
Jeetje, die Batman-schutter zag er echt moe uit tijdens de zitting. Is ook niet niks, slapen in een gevangenisbed. Sterkte.
Ja, ik ben gevraagd voor de Playboy, maar ik mocht niet alles laten zien. Tja, dan houdt het op! #aandachtiseverything
Zondags naar de IKEA, nooit meer doen dus :S Al die kinderen, zo irritant. Verder wel weer mooie dingen gekocht. Nu even Wes ophalen uit de ballenbak.
Jullie hebben het goed gelezen. Miss Yo gaat in een Hollywoodfilm spelen. Eindelijk een echte film in plaats van eentje waarbij de loodgieter zogenaamd mijn 'droogtrommel' komt repareren.
Jeeej, morgen ben ik weer op tv met mijn uitstapje naar Cambodja. Aflevering gaat over kinderprostitutie. Was best een heftige en verrassende trip. Ik haal Cambodja en Gran Canaria namelijk altijd door elkaar en hoe moet ik nou weten wat documentaire betekent?! Had dus niks aan mijn bikini en badhanddoekje #hebikweer
Wes zegt dat hij mij volgende vakantie meeneemt naar Republic de Banana #benbenieuwd #nualzinin
Ik hoor net dat Gerrit Komrij is overleden. Zo erg, ik kocht daar altijd mijn lingerie. Rust zacht.
Heeft iemand mijn Wes gezien??!!?!!? Ik weet het ook niet meer!! Help!! Yolanthe Sneijder
Voor Wes was ik al zijn droomvrouw op zijn 17e, zoooo lief. Voor mij werd Wes mijn droomman toen ik zijn creditcard mocht lenen.
Ben ik aan het autorijden, gaat Wes weer met zijn vingertjes aan de deur zitten. Thank God for kindersloten!
Jeetje, wat zien die mensen in Hiroshima eruit zeg! Je kan toch wel even een kam door je haar halen?!
Heerlijk op vakantie met Wes, maar hij vindt het eten hier niks. Hij zit de hele dag te zeuren om zijn Bambix, Chocoprince, spekkies en Danoontjes.