Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Fakebook

Welkom op Fakebook. Hier vind je profielen van BN'ers, semi-BN'ers en mensen die denken dat ze BN'er zijn. Lees alles over hun luxe, drukke, interessante leventjes.

Op Fakebook zijn ze wél leuk en op Fakebook zijn ze écht Fake!

[RTL Boulevard over het fake-profiel van Natasja Froger]
 
Sorry aan alle Pokemon-zoekers. De Pokemons bij ons in de straat zijn allemaal opgegeten door René!
Ja, zo komt mijn huis natuurlijk nooit af! #PolenophetEK2016
Wilde net een 1 april grap vertellen aan RTL Boulevard, maar dje trapte er natuurlijk niet in dat René 10 kilo was afgevallen...
René is alvast begonnen met de champagne, vanaf de 29e al. De echt sterke drank daar is ie mee gestopt... tot een uurtje of elf.
Wat een gelul van Gordon. René heeft helemaal geen drankprobleem. Net als dat hij geen eetprobleem heeft en een zangprobleem.
René heeft net voor 100.000 euro zijn nieuwste plaat aangevraagd voor Serious Request. 3FM heeft het geld teruggestort.
Ahw, Reneetje is boos. Even voor de duidelijkheid: hij heeft wel een vergoeding gekregen voor het Jumbo-spotje, maar die bestond alleen maar uit frikandellen en bami blokken.
Vanavond weer mijn adoptieprogramma Met Open Armen op tv! Zaterdagnacht kom ik met mijn allernieuwste programma op tv: Met Open Benen.
Uit de oude doos: een prachtige foto met de kleine Idowu uit Kameroen. Hij heeft geen ouders meer. Misschien had ik 'm niet mee moeten nemen.. Natasja Froger
René is echt jaloers op die kinderen. Ik begrijp 'm. #thevoicekids #tvohk 
@MartijnKrabbé kan ik nog helpen om de emoties nog meer naar voren te krijgen in het programma? #geldnodig #tvohk
Als René niet alle kaasblokjes en toastjes had opgegeten had ik hem ook een goed nieuwjaar gewenst..
René wil vanavond bij De Filipijn eten, om zo zijn bijdrage te doneren aan de actie #delieverd
Met René aan het varen, dat wil zeggen... We wilden met zijn tweetjes varen, maar René moest er eigenlijk meteen van af, anders zonk het bootje. Nu zijn we gezellig aan varen met de hele familie en René zwaait naar ons van af de kant.
Wauw, dat was goddelijk! René lag eindelijk weer eens met zijn tong tussen mijn benen. Ik had 'm vertelt dat ik daar koekjes had verstopt.
Genant! Meer dan 200 mensen probeerden René terug in zee te duwen toen ie op 't strand lag te zonnen...
Ik wilde René net opgeven voor het nieuwe seizoen van Obese, maar hij moet nog even wachten. Binnenkort komen ze ook met Obese XXL.
@Zangerrinus kan je even stoppen met die onzedelijke foto's te whatsappen, René vindt 't nu niet leuk meer...
Vanavond genieten van mijn koekjes. Heb ze van de week verstopt voor René. De enige plek waar ie nooit kijkt is de groentela van de koelkast, dus die zullen daar nog wel liggen als ik thuiskom zo.
Net een oud vrouwtje blij gemaakt met mijn aanwezigheid. Wat voelt dat goed zeg, een week daarna, als RTL mij uitbetaald heeft voor die onzin.
Namens René wil ik alle fans bedanken voor alle cadeau's die jullie hebben meegebracht naar de fanclub-dag. Vooral de kippenbouten, bitterballen en bloedworst hebben een speciaal plekje gekregen in zijn hart- en vaatziekte.
Zo lief van mijn kinderen. Ze hebben René de hele dag uit mijn zicht weten te houden... #moederdag
Dodenherdenking. Blijft heftig, ook voor René. Hij moet dan 2 minuten zijn kaken op elkaar houden.
Mensen, René krijgt veel vragen binnen via de mail. Om even duidelijkheid te scheppen: René staat net als voorgaande jaren op 30 april gewoon weer om 20:30u in Dorpscafé de Geinige Trechter te Appingedam. De eigenaar heeft helaas geen poster kunnen maken vanwege het budget.
Wat heb ik toch veel eten over...? Oh ja, René is in Turkije met de Toppers...
Met René naar het Rijksmuseum. Ik heb ;m toch meegekregen, nadat ik tegen 'm gezegd dat Rembrandt ook bekend was van zijn schilderijen 'De Hotdogkar' en 'De Grote Gevulde Koekenparade'.
René belde net. Hij had had zichzelf per ongeluk opgesloten thuis. Het traphekje was in het slot gevallen.
Iets te doorzichtig die 1-april grap René; zeggen dat je 1 kilo afgevallen bent...
René is net de Burger King uitgezet. Ze waren al 45 minuten dicht!
Bassie vroeg of ik effe 25.000 euro wilde over maken naar 'Bassie en de handicapjes'. Wat denkt ie wel niet?! Heb er natuurlijk 50.000 van gemaakt!
Kan iemand even helpen? René is net over de rand van de vrieskist geduikeld toen ie 9 bamiblokken wilde pakken, nu zit ie vast.
Zijn er nog kindertjes die ik kan helpen? Liefst met camera erbij.
Vanavond schuift René aan bij RTL Boulevard. De productie is nu druk bezig met een grotere en stevigere desk te maken.
René zegt dat ie moet overwerken. Yeah right! Dan zeg ik straks wel dat zijn koffers buiten staan, omdat ie een paar hamburgers moet halen in het buitenland.
Net naar mijn nieuwe fysio geweest. Super aardige man. René gelijk jaloers thuis. Zeuren dat ie het raar vond dat ik een Happy Ending kreeg.
Kreeg net een anonieme Valentijnskaart. Alhoewel anoniem, er zaten vetvlekken op, dus...
Carnaval! René gaat als Dik Trom, scheelt weer omkleden.
Voor Sterren Springen Schans staat onze Danny op de reservelijst. Hij lijkt nu dus echt op zijn vader!
@Driesroelvink Leuk dat je een nieuw Konings-lied gaat opnemen. René heeft er helaas geen tijd voor, er is een nieuwe McDonalds geopend bij ons om de hoek.
Ik luister net oude cassettebandjes waarop René voor het eerst zingt. Toen kon je ook al heel goed horen dat ie niet kon zingen.