Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Fakebook

Welkom op Fakebook. Hier vind je profielen van BN'ers, semi-BN'ers en mensen die denken dat ze BN'er zijn. Lees alles over hun luxe, drukke, interessante leventjes.

Op Fakebook zijn ze wél leuk en op Fakebook zijn ze écht Fake!

[RTL Boulevard over het fake-profiel van Natasja Froger]
 
Wauw, mijn Reneetje gaat goed. Hij heeft al 2 uur geen snoepje aangeraakt! Nu zit ie aan de zware drank
Gelukkig is er nog Home Alone 2 #zaptToppersweg
Ik ga kapot van binnen #toppersoptv
Fijne kerst iedereen. Ondanks alles toch maar weer met René onder die boom aan het zitten. Je moet wat.
Net terug van de parenclub. Leuk om te zien dat René toch nog een beetje in trek is, ook bij de dames.
De titel van de Toppers concerten is bekend: 1001 nacht. Dat is het aantal nachten dat René nu onafgebroken naar beneden loopt om te frituren.
Allemaal wel leuk en aardig dat Joost Zwagerman uit de kast is gekomen met zijn depressiviteit, maar moet hij daar nou elke keer over zeuren bij DWDD. Nodig René dan gewoon een keer uit die is al 30 jaar depressief.
Zwarte Piet, ik wil graag dezelfde zonnebank als jij!
Lieve Sint, ik heb René zijn verlanglijstje bekeken en ik weet dat het lastig is, maar hij wil graag succes.
Net een heerlijke dag gehad met de Stichting Down-together. Ik was alleen opeens René kwijt, de begeleiders hadden hem per ongeluk tussen de andere bewoners gezet. Ik heb René nog nooit zo blij gezien!
René is ziek. Hij zegt dat hij van de dokter een kuur moet doen: 3x daags een kaasplank
René heeft weer een geweldig optreden gegeven, zegt ie
 
Vandaag weer mijn hand op iemand zijn schouder gelegd, had ik beter niet kunnen doen bij Badr Hari.
René is even hardlopen... hij rent naar een snackbar.
Ik heb de hele dag aan René gedacht... waarom ie nou toch zo dik is.
Gisteren was er bij ons ook Halloween. René heeft in totaal 23x aangebeld bij ons huis.
René zegt elke keer als wij voorbij komen met onze reclame, dat camera's hem dik maken. Dan vraag je je toch af: hoeveel camera's er dan op hem gericht staan...
GVD! Ben je ruim 25 jaar getrouwd, denk je iemand door en door te kennen, word je zooo verraden! 3 maanden lang, elke maandag schijnheilig 'dag liefje, ik ga' roepen, maar ondertussen gewoon al die tijd NIET naar de dietiste. Ik ben effe helemaal klaar met René!
Ik ben het nu echt zat! Vandaag weer een lege tank, omdat meneertje weer zonodig 7x per week naar de McDrive moet!
René heeft gister net een paar wijntjes teveel ingeschonken. Helaas voor hem wist ik nog precies dat we gister nog een volle koektrommel hadden #planmislukt
Weer een pallet Modifast ingeslagen. René zegt dat ie nu echt gaat afvallen. Vanochtend heeft ie zijn laatste loempia's naar binnen gewerkt. Oh, en nu nog even drie bamiblokken.  Wacht, hij roept nog iets vanuit de keuken: "Nog één milkshake large en dan ga ik beginnen..." De schat.
Net even de herhaling gekeken samen met René van Nova College Tour met Willem Holleeder. René wil nu ook mensen ontvoeren: de gebroeders Febo.
Deze foto is alweer van een tijdje geleden. Was een super leuke dag. Hier bestelde ik 10 loempia's bij een dove Vietnamees. Natasja Froger
(ZIE FOTO) Memorabele avond met één geweldige zanger en René en Gordon... Natasja Froger
René snurkt altijd zo als hij net frikandellen heeft gegeten. Hij denkt dat hij dat probleem kan ondervangen door nog wat loempia's erbij te nemen...
Lieve Fans, lief dat jullie meedenken allemaal, maar zelfs een personal trainer gaat niet meer helpen voor René. Ook die eet ie op.
@MatthijsvNieuwkerk kun jij René niet een paar keer in de maand als tafelheer uitnodigen? Dan zit ie tenminste niet meer zo op mijn lip.
We kunnen er allemaal natuurlijk omheen draaien, maar sex in je huwelijk is gewoon heel belangrijk. Nu ligt René in bed met een doos frikandellen.
Ik lees net dat Angelina Jolie 43 kilo weegt, zo kan het dus ook René!
René belde net, de verbinding was heel slecht, maar ik hoorde iets over een kapsalon. Zo fijn dat ie zelf ook vond dat er wat aan zijn haar gedaan moest worden. Komt ie net binnen zit zijn snuitje helemaal onder de knoflooksaus.
Zoals René altijd zegt: "Beter één frikandel in je hand, dan tien in de vriezer"
Pff, wat een zware dag. Mijn butler is vrij.
Als ik nou op facebook zet dat René morgen zijn verjaardag viert in de Arena, komen er dan ook duizenden mensen? Zou leuk zijn een keer.
Zometeen naar Haren. René afzetten bij een kinderfeestje.
René heeft eindelijk na 12x bellen antwoord gekregen van John de Mol, waarom hij niet in de jury mag zitten van The Voice. Volgens John was het persoonlijk, als René in de stoel zou gaan zitten, dan kunnen ze hem niet meer omdraaien.
Ik krijg veel vragen waarom René niet meedeed aan 'Sterren Springen', maar ze hadden helaas Terror Jaap al.
René is er nog steeds! Gewoon effe een top avond in stijl afgesloten. Kijk, zo doe je dat Ronnie Ruysdael, Bertie Lukano, Mikey2Much, Frans & Monika, Benny Bottram en Bart van Loon. Dat heet nou talent!
Dit is René ten voete uit... (zie foto) Natasja Froger
Wat een optreden van René bij de braderie in Zaandam! Alleen jammer dat de microfoon weer uit zijn handen gleed, omdat ze zo vet waren.
Lieve mensen, zoals jullie misschien hebben gehoord is René ambassadeur van de Voedselbank geworden. Er hebben al 8 bijstandsmoeders gebeld waar die tassen met eten blijven.
Weet iemand of er ergens nog frikandellen in de aanbieding zijn? René heeft ze met spoed nodig, zegt ie.
Paralympics, Paralympics? Bij mij thuis is het altijd Paralympics.
Zit Danny Froger nog steeds in die dansshow? Ik zap er elke keer per ongeluk voorbij...
Ahw, da's hard. René krijgt net een mailtje van het NOC*NSF. Hij had ze gemaild of ie kon optreden in het Holland Hinken House. Helaas, de paralympiers willen liever hun oren nog wél in tact houden. René is nu al uren bezig met extra extra extra zanglessen #blijvenhopen
Kom net terug uit het ziekenhuis. René had door een ongelukje last van zijn ribben, dus even foto laten maken. Artsen konden niet echt een breuk zien op de foto, maar wel gehaktballen, knakworsten en frikandellen.
Heeft iemand alle boeken van Sonja Bakker gelezen? René zegt dat Sonja in al haar boeken schrijft dat elke dag veel vet, cola, bier en kip verplicht is. Ik vertrouw het toch niet helemaal...
André, mag René een keertje mee de ruimte in? Dan is hij eindelijk gewichtloos.
René wil een maagband nemen à 5950 euro, maar ik denk dat ie beter kan investeren in een nieuwe loopband.
Er staan weer roddels over René in de Story, maar het doet hem echt niks! Zo knap van mijn mannetje. Het enige waarmee je hem kan kwetsen is een lege koelkast.
Danny kan dus net zo goed dansen, als zijn vader kan zingen. Het zit dus in de genen; niks kunnen. Gelukkig heb ik zelf nog super leuk gedanst tijdens de after-party met Frank Masmeijer. Lang geleden dat ik het zo leuk heb gehad. Frank je bent een topper!
Een groot dankjewel voor de bikkels van Handy Handicaps voor het inbouwen van ons kookeiland. 4 weken lang hebben ze dag en nacht gebikkeld. (zie foto) Natasja Froger
Oh nee, René gaat nu 'Ik heb je lief' verkrachten. Ach, dan hoeft ie in ieder geval mij niet meer te doen vannacht...
Dacht ik ongestoord naar 'De beste zangers van Nederland' te kunnen kijken, komt René opeens voorbij! Dat verwacht en wil je niet! Snel zappen.
Kan ik René nog opgeven voor het nieuwe SBS6-programma 'Sterren springen voor de trein'?
Heerlijk strandje gepakt vandaag en op de terugweg nog even zonnenbankje...
Zo, het zwembad is volledig gevuld met dank aan René zijn zweet.
Als hij zijn eigen microfoon en speakersetje meeneemt mag René dan nog ergens optreden vanavond? Hij hoeft niet betaald te krijgen, als ie maar niet thuis is...
Vanavond Albert Verlinde weer terug bij RTL Boulevard. Daar word ik nou blij van, maar ja dan hoor je in de keuken weer die kaken op en neer gaan.. hele sfeer weer weg!
René had net lekker gedouched en haartjes gekamd. Hij was helemaal klaar voor de slotceremonie van de Olympisch Spelen, krijgt ie weer een terugval. Hele avond bezig geweest om 'm los te trekken van de koelkast.
Dat doet toch pijn! Je eigen man zien op Dutch Valley. Dan hoop je echt op een uitnodiging voor een spelshow met bekende Nederlanders. #eindecarriere
Gaan er vandaag nog olympiers naar Friso? Kan ik dan meerijden? René heeft geen zin.
@Martsmeets Aanraken Mart, aanraken. En zeggen dat zijn overleden vader, opa of oma trots op hem zou zijn..
Echt zo leuk hier in Engeland. Nu even wat eten halen voor René. Weet iemand hoe je 'gehaktstaaf' in het Engels zegt?
René zegt dat ie vroeger nog in het voorprogramma heeft gestaan van Kromi & Jojo
Mmmm... morgen lekker hele dag zonnebanken, nu al zin in!
@Ruudgullit Ben jij nou een beetje goed uit je scheiding gekomen eigenlijk, qua financien? Ik bedoel... uhhh... zeg maar,... zo goed dat je nu 2 ton kan missen ofzo.
#NederlandseEnergieMaatschappijisstom
Net voorbij de security van het Holland Heineken House gesneaked . Dat ging nog best makkelijk. Nu nog even kijken of we René het podium op kunnen krijgen.
René is bezig met het schrijven van nieuwe nummers. Hij is nu bezig met een liefdeslied. René vraagt of er iemand weet wat er rijmt op frikandel.
Wat is René toch een schat. Hij heeft al 2 dagen vrij en heeft nog niet 1x gezongen in huis...
Net oud brood gevoerd aan de asielzoekertjes van Appelscha. Wat een goed gevoel geeft dat zeg! Nu snel naar huis, biefstukje eten of twee..
René weer, zit ie vannacht tv te kijken, hoor ik 'm zachtjes kreunend zeggen: "oh ja, die Amerikaanse frituurpan wil ik!"
Loop ik net naar boven hoor ik een huilende René. Blijkt dat ie net zijn laatste mexicano naar binnen had gewerkt en er nog 3 had willen eten. #ontroostbaar
René zijn vingers zijn nu zo dik dat ie elke keer bijna de fout in gaat als ze tussen een kadetje terecht komen en er dan mosterd en ketchup op wil doen.
Meelopen met de 4daagse voor Orange Babies. Hopen dat alles goed gaat. René is namelijk alleen thuis nu en hem kennende zit ie weer in de snoeppot met zijn dikke worstenvingertjes
Ja hoor! René is erachter gekomen dat ik met Ron Brandsteder naar de zonnebank ben gegaan. Nu moet ik voor straf de hele dag naar al zijn cd's luisteren #baal
Ik verveel me... Even wat geld over maken naar War Child ofzo. Die speelgoed pistolen kunnen echt niet meer #zoouderwets
Ik heb René net gewoon keihard geconfronteerd: "Hou je nog van mij?" vroeg ik. Het was pijnlijk. Hij kon die vraag niet meteen beantwoorden met zijn mond vol knakworsten.
Mag ik ook een keer trending topic zijn of moeten mensen je daar per se leuk voor vinden? #dtv #durftevragen
Hi @Zangerrinus, leuk dat je mijn vriend wil zijn op Fakebook. René heeft al je platen!
@Ruudgullit Maak je geen zorgen. René wist meteen wat het was, de Chinees. Als je nog kortingsbonnen nodig hebt, ik heb ze onder René zijn kussen vandaan gevist. Die inhaal deelt nooit, dus van mij mag je ze hebben. Ik ben namelijk wél een goed mens.
@Ruudgullit Heb jij nog afluisterapparatuur? Volgens mij gaat mijn René ook vreemd, met Cora van Mora.
Met René naar North Sea Jazz. Hoort ie eindelijk eens hoe mooi en goed muziek óók kan zijn.
Wat is het toch geweldig om anderen te helpen. We waren net in het café en daar stond heel hard muziek van de Toppers aan, toen heb ik op 'mute' gedrukt. Ik heb nog nooit zoveel blije mensen bij elkaar gezien. Wat is de wereld toch mooi soms...
@Ivoniehe wat een geweldige show! Ik heb natuurlijk gedoneerd, want zo ben ik! Gelukkig heb ik ook nog op tijd kunnen ingrijpen... René wilde namelijk een optreden verzorgen voor de arme kindertjes, alsof ze het niet erg genoeg hebben daar.
Oeh, zag net op het nieuws: de helft van de Nederlanders boven de 40 is te dik. Blijft confronterend als ze dan weer René laten zien in zo'n item. In de kamer hiernaast hoor ik de piepjes van de lopende band alweer ingedrukt worden. Hij rent nu zowaar.
Ik heb gister tegen een huilende René gezegd dat 'ie beter zijn eetpatroon kan veranderen. Nu eet 'ie 6x per dag.
René weer, zegt ie "trek eens aan mijn vinger" begint ie opeens te zingen... bah!
Ik hoor iedereen maar over het ego-probleem bij Oranje. Dat is echt onzin. Ik hou het toch ook al 20 jaar uit met René zijn ego! Ja, op een gegeven moment krijgt ie 'm er niet meer in, dan moet je op zoek naar vernieuwing. Zolang Faki M'bembe er geen problemen mee heeft dat René kijkt, kun je dat ego-probleem dus prima tegengaan.
Dacht ik een romantische nacht te gaan hebben met René, zit ik op mijn knieën, hoor ik 'm kreunen, kijk ik omhoog, zit René gewoon een broodje kroket te eten... "of ik effe mosterd wil halen!"
Wat een zon, zoooo lekker. Ik snap niet waarom ze altijd zo zeuren in Afrika.
Om ons huwelijk weer een beetje spannend te maken heeft René als verrassing wat sexy plaatjes laten schieten bij fotostudio Sensual XL. Ik vond het een goed plan, totdat ik zag dat ie er zelf op stond. Natasja Froger
Ahww, René had een win-actie georganiseerd. Je kon een huiskamerconcert winnen. Echt niemand blijkt René nu in zijn huis te willen hebben. Kop op kanjer, we bellen morgen wel gewoon bij iemand aan...
Wat hoor ik nou weer allemaal beneden... is René nou weer frikandellen aan het frituren??
Was ik maar Leontine Borsato. Dan had ik wél een leuke vent...