Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Fakebook

Welkom op Fakebook. Hier vind je profielen van BN'ers, semi-BN'ers en mensen die denken dat ze BN'er zijn. Lees alles over hun luxe, drukke, interessante leventjes.

Op Fakebook zijn ze wél leuk en op Fakebook zijn ze écht Fake!

[RTL Boulevard over het fake-profiel van Natasja Froger]
 
Zometeen om 21.20 uur weer een nieuwe TV Show op Nederland 1. Ook in de episode is te zien hoe ik nog steeds ver boven de rest uitsteek met mijn formidabele presentatieskills. Tot straks en tot morgen als iedereen het weer over mij heeft bij de koffieautomaat.
North Sea Jazz, ook dit jaar verblijd ik het festival weer met mijn aanwezigheid. Ik ben uitgenodigd door mijn goede vriend Jean Légende.
Maarten, Maarten, Maarten. Je bent niet meer. De dood is zo meedogenloos. Ik zal ook ooit vast een keer dood gaan. Wat moet dat een gemis zijn voor een hoop mensen. Ik zal mezelf dan ook missen.
In Nairobi, Peking, Tokyo, Sydney en Florida is het eigenlijk altijd warmer dan nu in Nederland. Dat weet ik, omdat ik daar zeker wel 49x in mijn leven ben geweest. Mensen kennen mij daar ook, want ik ben Ivo.
En als u goed luistert hoort u hoe ik de backing-vocals voor mijn rekening neem op de albums van Prince, James Brown en Frank Sinatra. Bij Frank Sinatra ben ik zelfs bij vier nummers Frank zelf!
Wat een weertje! Hier in St. Tropez bedoel ik natuurlijk...
Vandaag 23 Valentijnskaarten naar mezelf gestuurd.
De Elfsteden-kriebels voel ik toch weer een beetje door mijn nog altijd strakke buik. Ik weet nog goed dat ik meedeed in 1964. Ik vond het zo speciaal! Voor het gevoel heb ik er toen gewoon nog twee steden bijgepakt.
Lieve Bea, wat een nieuws. Hoe ik me voel? Het doet pijn, want... ik denk terug aan hoe ik u ooit Italiaans, Frans, Duits, Japans en Hebreeuws leerde. Dat deed ik altijd met enorm veel plezier. U lachte om mijn grapjes, het was een geweldige tijd. U zei ook altijd dat u wenste dat u mijn leven had. U was jaloers op mij, omdat ik in theaters succes heb op televisie en heel de wereld mij kent. Majesteit troost u, u kunt tenminste lekker koken. Dat hoorde ik van Amalia toen ze de mayonaise kwam lenen, de bofkont! Het gaat u goed, en mij ook.
2013 belooft een geweldig jaar te worden. Veel zendtijd voor de TV Show en lekker weinig gasten.