Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Lenette van Dongen verlaat Arnhem in gips

Camedy.nl  |  22-12-2010
ARNHEM - Cabaretière Lenette van Dongen trof het niet met de twee try-outvoorstellingen van haar nieuwe programma Hoogseizoen afgelopen weekend in het Arnhemse Posttheater.

De voorstelling op vrijdag werd afgelast omdat Van Dongen vanuit Amsterdam Arnhem niet kon bereiken door het winterse weer.

Zaterdag was ze er wel, in een uitverkochte zaal met een enthousiast publiek. Kort voor het einde ging het mis. Van Dongen viel van het podium en brak daarbij, naar later bleek, haar linkermiddenvoetsbeentje. De Arnhemse fysiotherapeut Frans Vriezendorp ving haar op, een andere bezoeker bracht, omdat er geen ijs beschikbaar was, een zakje sneeuw om haar voet te koelen. Zichtbaar met pijn zong Van Dongen toch nog het slotlied, waarna Vriezendorp haar naar het ziekenhuis bracht. Na het maken van foto's werd gips aangebracht, dat twee weken moet blijven zitten.

Ondanks dat vertrekt de cabaretière komend weekend voor een safari in Afrika.

Vriezendorp belde haar gisterochtend nog even om te informeren hoe het met haar ging, en kreeg 'een opgewekte Lenette' aan de telefoon, zo laat hij weten.

Bron: De Gelderlander

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Leading Entertainment