Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Weijers wint kijkcijferslag om oudejaarsconference

Camedy.nl  |  01-01-2011
Guido Weijers had 31 december de best bekeken oudejaarsconference. Met 1.412.000  kijkers bleef hij de, zoals de VARA het noemde, experimentele oudejaarsshow Gedoog, Hoop & Liefde voor. Met dit aantal overtrof Weijers ook nog zichzelf, want zoveel kijkers had hij al die jaren hiervoor nooit gehaald. De voorstelling met Erik van Muiswinkel en consorten trok  1.054.000 kijkers.

Beide voorstellingen wisten hun kijkers te boeien. Weijers was dik een uur lang trending topic op Twitter en oogste veel lof voor de vorm waarin hij het jaar deze keer besprak , terwijl de show van Van Muiswinkel op Twitter ook alle lof kreeg. Ondanks het feit dat de show de laagst scorende oudejaarsshow ooit was.Veel mensen hopen zelfs snel op meer shows als deze. Absoluut hoogtepunt was volgens velen de Geert Wilders imitatie van Ronald Goedemondt.

Ander cabaret scoorde ook op oudejaarsavond. Tineke Schouten met Posi-tien scoorde 1.080.000 kijkers. En de Toon Hermans Tribute die na twaalven werd uitgezonden haalde 565.000 kijkers.

De algehele oudejaarswinnaar is Linda de Mol geworden. De special van Ik Hou van Holland trok bijna 2 miljoen kijkers op de late vrijdagavond. Dat is minder dan het gemiddelde uit het afgelopen seizoen, maar genoeg om op de eerste plaats te komen in de Kijkcijfer Top 25 van Stichting Kijkonderzoek.
 

  Volgend bericht: Wilders-imitatie online
  Vorig bericht: Finkers wil stoppen met conferences

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Webshaping