Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Ricky Gervais pakt Hollywood-schlemielen weer aan

Camedy.nl  |  14-01-2011
(Novum) - Komiek Ricky Gervais belooft tijdens het presenteren van de Golden Globes geen spaan heel te laten van de 'serieblunderaars' Charlie Sheen en Mel Gibson. Vorig jaar presenteerde de 49-jarige komiek en acteur de filmprijsuitreiking ook al, maar zijn grappen waren toen veel te mild, vertelde de grappenmaker in de Amerikaanse talkshow The Ellen DeGeneres Show.
Ricky Gervais opent aanval op Sheen en Gibson

"Charlie Sheen heeft zijn hoofd weer boven het maaiveld uitgestoken. En net als vorig jaar was Mel Gibson een geschenk van de god van comedy. Daar kun je wat mee", zei Gervais. "Ik pak altijd de zwakste. Over Russell Crowe of Mickey Rourke ga ik niets zeggen. Misschien wel over Mickey Rooney. Betty White, voor haar ben ik niet bang. Je moet je mikpunten zorgvuldig kiezen."

Vorig jaar zette Gervais Gibson te kijk door op te komen met een glas bier in zijn hand. Gibson was het afgelopen jaar weer regelmatig in het nieuws door een slepende voogdijzaak met zijn ex Oksana Grigorieva. Zij beweerde dat hij een dronkenlap met losse handjes was, en om dat te bewijzen bracht ze geluidsbanden met een tierende Gibson naar buiten.

Sheen sloopte afgelopen jaar een hotelkamer, waar hij verbleef met een prostituee. Volgens de dame van lichte zeden probeerde hij haar te wurgen en stond hij strak van de drugs. Sindsdien wordt hij regelmatig gespot met een keur aan pornosterren en zijn de geruchten over een drugsverslaving niet van de lucht.

De 68e uitreiking van de Golden Globes vindt zondag plaats in Beverly Hills in Californië.
  Ricky Gervais bij de Golden Globes 2010

Bron: Novum

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Leading Entertainment