Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Weer nieuwe namen bekend Amsterdam Comedy Festival 2011

Camedy.nl  |  23-03-2011
Het Amsterdam Comedy Festival heeft vier nieuwe acts toegevoegd aan hun programma Het zijn Boom Chicago, Nick Helm, Earl Okin en Danny Bevins, zij zullen op vrijdag 27 mei te zien zijn in de Melkweg te Amsterdam.

Het festival staat dit jaar volledig in het teken van Engelstalige comedy met comedians uit Engeland, Ierland, Australië en Amerika. De kaartverkoop start aanstaande zaterdag 26 maart via Ticketservice. Het programma wordt in de komende weken verder aangevuld met nog meer namen!
 
Eerder maakte de organisatie reeds bekend dat award winning comedians als David O’ Doherty (IRE), Brendon Burns (AUS), Wil Hodgson (UK), Richard Herring (UK) en Dave Fulton (USA) op één van de drie podia die het festival rijk is, zullen spelen. Nieuwe toevoegingen aan het programma zijn:
 
Earl Okin (UK) is een headlining act in het Londense comedycircuit sinds de jaren ’80. Zijn mix van jazz, bossa nova en hilarische liedjesteksten brachten hem tot in tal van Nederlandse televisieprogramma’s (Raymann is Laat, Comedy Factory) én op het North Sea Jazz Festival.
 
Danny Bevins (USA): het Amsterdam Comedy Festival betekent het Nederlandse debuut van deze getalenteerde Amerikaanse comedian die uitblinkt in vlijmscherp sarcasme.
 
Nick Helm (UK) was één van dé sensaties op het laatste Edinburgh Fringe Festival met een unieke collectie grappen, liedjes, gedichten en verhalen. Geroemd en gevreesd voor zijn energieke stijl!
 
Boom Chicago (USA/NL): Pep Rosenfeld en Greg Shapiro van het bekende improvisatiegezelschap met thuishonk op het Leidseplein, brengen een exclusieve preview van hun nieuwe show ‘September 11 Forever’ die in augustus in première gaat.
 
Ook dit jaar zal weer een uitgebreid verslag van het Amsterdam Comedy Festival te zien zijn op Nederland 3 bij de VARA met registraties, interviews en sfeerbeelden.
 
Officiële kaartverkoop start op zaterdag 26 maart 2011. De exclusieve online presale voor nieuwsbriefleden van amsterdamcomedyfestival.nl start echter al op 23 maart.

Ticketprijs: € 29,50 (toegang tot alle shows, exclusief servicekosten)
Kaarten zijn te koop via Ticketservice via www.ticketservice.nl, de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct. p/m). Ook bij het Amsterdams Uitburo en de bekende voorverkoopadressen.
 

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Leading Entertainment