Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Lachend geld ophalen tijdens De Gekste Dag

Camedy.nl  |  28-03-2011
Vanavond zal De Gekste Dag, een drie uur durende live-benefietshow te zien zijn op Nederland 3. De opbrengsten van De Gekste Dag gaan naar het Jeugd Cultuurfonds, Jeugd Sportfonds, Ouderen Fonds en Stichting Alzheimer.

De omroepen VARA en BNN organiseren de benefietactie De Gekste Dag om op een positieve manier geld in te zamelen voor verschillende goede doelen. In de aanloop naar De Gekste Dag werden ‘originele en grappige acties’ op touw gezet om geld op te halen voor ‘Nederlanders die onze hulp hard nodig hebben’.

Vanavond is de grote finale met een drie uur durende live-show op Nederland 3. Daarin blikken de omroepen terug op de meest originele en leukste acties en er worden ook live diverse uitdagingen aangegaan.

Speciaal voor de gelegenheid zijn drie duo’s samengesteld die ieder een uur van de uitzending voor hun rekening nemen: Patrick Lodiers is gekoppeld aan Claudia de Breij, Valerio Zeno aan Brigitte Kaandorp en Sophie Hilbrand presenteert samen met Thomas van Luyn. Frank Evenblij houdt achter de schermen een oogje in het zeil.

“In ons land leven 350.000 kinderen in armoede en 200.000 ouderen in eenzaamheid. De Gekste Dag wil dat ze weer meedoen”, aldus een persbericht van BNN en de VARA.

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Leading Entertainment