Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Pilot Andermans Veren Foyer in DeLaMar

Camedy.nl  |  30-03-2011
Op zaterdagmiddag 9 april van 15.00 uur tot 17.00 uur zal in samenwerking met het Amsterdams Kleinkunst Festival een pilot van Andermans Veren Foyer gepresenteerd worden vanuit het DeLaMar Theater in Amsterdam. Deze pilot is de voorloper van een geplande zaterdagmiddagserie van Andermans Veren Foyer vanuit hetzelfde theater, najaar 2011 of voorjaar 2012. Het programma wordt opgenomen en uitgezonden door AVRO Radio.

In deze serie zullen Andermans Veren Radio en TV-presentator Kick van der Veer en Circus Jeroen Bosch radiopresentatrice Rinske Wels, diverse artiesten uit de kleinkunst- en cabaretwereld ontvangen die komen praten en optreden. Er worden fragmenten vertoond op groot scherm. Er zal een podium én een jury zijn voor nieuwe talenten die de Andermans Veren Foyer Trofee in de wacht willen gaan slepen. Er zal een wekelijkse column zijn van de huisdichter en het publiek zal gevraagd worden hun eigen anekdotes omtrent het thema van die middag te delen.

Op zaterdag 9 april kunt u dit voorproeven met Lenny Kuhr, Jan van Maanen, Maarten van Roozendaal, met Dorine Wiersma, met de finalisten van het Amsterdams Kleinkunst Festival en nog veel meer.

Waar: Foyer DeLa Mar Theater, Marnixstraat Amsterdam
Wanneer: zaterdagmiddag 9 april van 15.00 uur tot 17.00 uur
Toegang: € 7,50
Reserveren: 0900 – 3352 657 (35cpm), via
delamar.nl of aan de kassa.

Bron: Theaterparadijs.nl

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Leading Entertainment