Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Mike Boddé bij Madiwodovrijdagshow

Camedy.nl  |  01-04-2011
Maandag 4 april is Mike Boddé te gast bij de Madiwodovrijdag show. Hij zal hier onder meer vertellen over zijn boek en voorstelling PIL.

Tot zijn eigen verbazing is Mike's eerste boek PIL een groot succes geworden. In dit boek beschrijft Boddé de donkerste periode uit zijn leven, toen hij aan een zware depressie leed. Op voorleesavonden bleek dat zijn boek zich ook erg goed leent voor een podium.

Aangezien Mike toch vóór alles muzikant is, besloot hij om van PIL een muzikale theatervoorstelling te maken. Een unieke voorleesavond met veel muziek, drama en humor, en een spetterend opgewekt toetje. 

In PIL zet Mike de zaak op zijn kop: het lichte wordt zwaar, en het zware wordt licht. Want, zo zegt Boddé: "Humor is vertaald verdriet."

De voorstelling PIL is van september t/m november in de Nederlandse theaters te zien. Mike wordt in deze voorstelling begeleid door zijn nieuwe band The Win-Win Situation, bestaande uit topmuzikanten Marcel Serierse (drums), Tom Beek (saxen), Udo Pannekeet (bas) en Wim Bronnenberg (gitaren).

Madiwodovrijdagshow
Maandag 4 maart, 21.50u, Nederland 3


Bron: Website Harry Kies

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Webshaping