Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Mo el Khamssi wint Rotterdams Open Podium

Camedy.nl  |  07-04-2011
Mohammed el Khamssi heeft dinsdagavond het Rotterdams Open Podium op zijn naam geschreven. Hij wint hiermee de mogelijkheid om een avondoptreden te geven in Theater Zuidplein.

Voor Mo zelf was het een behoorlijke verrassing “Ik had het niet verwacht, want iedereen had een spetterende show met alles erop en eraan. Ik had alleen een draadloze mic en een verhaal” zegt Mo met een big smile.

De talentenwedstrijd bracht een finale met diverse disciplines. Zo was er de brass band Music United Brass, de spoken word act I Think We Change, de Rock Rap and Soul band Rras, percussionist Julinho Pimentel en de band Team Red. Elke act had zes minuten de tijd om de vakjury en het publiek te laten zien waarom zij moesten winnen.

Voor het publiek was Team Red de beste. Zij mogen een optreden verzorgen tijdens de afterparty van een reguliere voorstelling in Theater Zuidplein. De vakjury koos Mo als winnaar. De stand-up comedian mag hierdoor een eigen avondoptreden verzorgen in de kleine zaal van Theater Zuidplein in het seizoen 2011-2012.

Bron: Camedy.nl

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Webshaping