Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Elke dag cabaret in Humorweek

Camedy.nl  |  29-04-2011
De VARA eindigt het reguliere televisieseizoen op Nederland 3 met heel veel cabaret en comedy. Of het nu volledige cabaretvoorstellingen zijn van bijvoorbeeld Roué Verveer, Sara Kroos of Theo Maassen, de registratie van het Amsterdam Comedy Festival of programma’s over de mensen áchter de grap, zoals ‘Evenblij met…’, ‘Grenzen aan de Grap’ of de Michiel van Erp-documentaire ‘Erop of Eronder’: de week van 30 mei tot en met 5 juni is het ‘Humorweek’ op Nederland 3!

Iedere doordeweekse avond van de Humorweek start om 19.30 uur met ‘Evenblij met Humor’, een programma waarin Frank met kenners, cabaretiers, stand-uppers en komedianten spreekt en waarin heel veel fragmenten voorbij zullen komen uit verleden en heden. Daarna volgt aandacht voor de nieuwe lichting cabaretiers in Jong Talent. Met Katinka Polderman, Vincent Geers, Roy Aernouts, Ter Bescherming van de Jeugd en Samba Schutte.

Iedere avond staat er vervolgens minstens één cabaretvoorstelling ingepland.
Met (onder voorbehoud):
30-5    Daar zal je ze hebben - Caribbean Combo
31-5     Dames voor na Vieren – Hijgende Hakken
1-6       Roué Verveer – Voorwaardelijk Vrij
2-6       Micha Wertheim – Micha Wertheim voor de grap
3-6       Theo Maassen – Tegen beter weten in
3-6       Murth Mossel – Status Aparte
4-6       Droog Brood – Een frisse wind

Op zaterdag 4 en zondag 5 juni is er bovendien een registratie van het Amsterdam Comedy Festival (23.35 uur en 23.20 uur) te zien, dat op 27 mei plaatsheeft in de Amsterdamse Melkweg en dit jaar volledig gericht is op Engelstalige stand-up en comedy.

Met verder ook nog ‘De Henry van Loon Entertainmentshow’ (31-5), ‘Grenzen aan de grap’ (1-6), de pilot van de ‘Mike & Thomas Sketch-show’ (2-6), ‘Evenblij met Jan Jaap van der Wal’ (3-6) en op zondag 5 juni de Michel van Erp documentaire over Comedytrain ‘Erop of Eronder’.

‘Humorweek’, maandag 30 mei tot en met zondag 5 juni bij de VARA op Nederland 3.

Foto: Vincent van Hoogen

Micha Wertheim voor de grap
 

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Leading Entertainment