Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Nieuwe namen Amsterdam Comedy Festival bekend

Camedy.nl  |  11-05-2011
Het Amsterdam Comedy Festival heeft weer nieuwe namen toegevoegd aan haar lijst voor de vierde editie van het festival op vrijdag 27 mei.

Vorige week maakte het festival al bekend dat er een nieuw podium werd toegevoegd. Dat nieuwe podium moet natuurlijk gevuld worden. Voorlopig zullen Thomas Smith en Ava Vidal in de Melkweg Cinema te zien.

Eén dezer dagen zal het festival met een nieuwe zeer verrassende naam komen.

Ondertussen is de lijst met internationale comedians inmiddels al erg lang, de volgende namen zullen te zien zijn op het festival:

Boom Chicago, Nick Helm, Earl Okin en Danny Bevins en David O’ Doherty (Ierland). Winnaar van het prestigieuze Edinburgh Fringe Festival in 2008 met zijn hilarische mix van grappen en op een mini-keyboard gebrachte liedjes over de meest idiote onderwerpen mogelijk. Een grote naam in de UK.

Brendon Burns (Australië). Winnaar van het prestigieuze Edinburgh Fringe Festival in 2007 met even brutale als grappige rants over de dingen des levens.
 
Wil Hodgson (UK). Voormalige leraar én worstelaar die zijn carrière als comedian begon in 2003 en in 2004 meteen de Perrier Award voor ‘Beste Nieuwkomer’ op Edinburgh Fringe won. Daarna ging het alleen maar beter. Hodgson heeft fel roze haar en brengt zijn hilarische anekdotes als een monotone pletwals van oneliners.

Richard Herring (UK). Onlangs nog te gast bij Paul De Leeuw, een levende legende in de Engelse comedy die vorig jaar veel ophef veroorzaakte met zijn show Hitlers Moustache.
 
Dave Fulton (USA). Vorig jaar nog te zien in de Comedytrain Presenteert serie op de VARA. Een vlijmscherpe tong met even scherpe observaties en meningen over zowel Nederland als zijn thuisland.

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Leading Entertainment