Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Javier Guzman ambassadeur stichting Intermobiel

Camedy.nl  |  14-05-2011
Javier Guzman is vanaf vandaag ambassadeur van de stichting Intermobiel. Dit maakte hij vanavond bekend aan het eind van zijn voorstelling Oorverdovend.

Dat Guzman juist van deze stichting ambassadeur is, is niet helemaal gek te noemen. In Oorverdovend komen de minder valide mensen regelmatig voorbij. De cabaretier relativeert als hij bij dit onderwerp aan komt en maakt de groep bespreekbaar door soms zelfs iets harder aan te zetten.

Stichting Intermobiel zet zich vanuit Arnhem met een positieve insteek in voor jongeren met een lichamelijke handicap of chronische ziekte in Nederland. Deze jongeren geraken door hun beperking vaak in een sociaal isolement. De website van Inermobiel dient voor hen als digitale ontmoetingsplaats en kennisplatform.

Guzman wil zich graag inzetten voor Intermobiel. "De positieve insteek van Intermobiel, gericht op wat je nog wél kunt, spreekt me erg aan. Ik sta ook zo in het leven. Als ik mijn steentje kan bijdragen aan de bekendheid van Intermobiel, is dat iets wat ik met veel plezier ga doen", vertelde Guzman aan de Gelderlander.
 
 

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Leading Entertainment