Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Harry Kies Theaterproducties wordt Bunker Theaterzaken

Camedy.nl  |  19-05-2011
Per 1 augustus 2011 legt Harry zijn werkzaamheden bij Harry Kies Theaterprodukties neer. Vanaf die datum zal het impresariaat zijn overgenomen door Helga Voets. Zij zal met het bedrijf verder gaan onder de naam “Bunker Theaterzaken”.

De afgelopen jaren heeft Helga al de leiding gehad over Harry Kies Theaterprodukties en hield Harry zich voornamelijk bezig met de muziektheaterproducties en enkele bestuurlijke taken. Dat was conform de afspraak die zij hierover 6 jaar geleden maakten.

Harry:
“Ik kijk met groot genoegen terug op de ruim 30 jaar waarin ik met hart en ziel actief ben geweest in ‘het theater’. Daarin is veel tot stand gebracht. Ik ben blij dat Helga, met wie ik intussen 15 jaar samenwerk, degene is die het stokje overneemt en ik vertrouw er 100% op dat daarmee de continuïteit en de kwaliteit is gewaarborgd. Wat voor mij de toekomst na 1 augustus brengt, weet ik echt nog niet. Er is van alles mogelijk. Ik dank iedereen voor de geweldige samenwerking.”

Helga:
“Ik had me geen betere leermeester kunnen wensen dan Harry. Zowel op het gebied van eerlijk en nuchter zakendoen, als van persoonlijk commitment. We hebben elkaar altijd getroffen in het kritisch analyseren van het reilen en zeilen van het bedrijf, het cabaret en de theatersector. Hij gaf me zijn vertrouwen om naar eigen inzicht invulling te geven aan ‘zijn’ bedrijf en het langzaam het ‘mijne’ te maken. Ik ben heel trots om als het ware een nieuw begin te maken onder een nieuwe naam. ‘Bunker Theaterzaken’ is genoemd naar een favoriet boek van mij, Dreams from Bunker Hill, van John Fante. Ik vind er een onverzettelijkheid van uit gaan, en bescherming. Bunker Theaterzaken zal zo eigenwijs
blijven als het was. “

Het bedrijf, met de medewerkers en de aangesloten artiesten blijft uiteraard hetzelfde. De website van Bunker Theaterzaken zal vanaf 22 juni in de nieuwe huisstijl de lucht in gaan.

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Webshaping