Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Culture Comedy Award opent inschrijving

Camedy.nl  |  16-06-2011
De inschrijvingen voor de Culture Comedy Award 2011, de meest prestigieuze stand-up comedy prijs van Nederland en België, zijn geopend. In 5 voorronden en 2 halve finales strijden de comedytalenten voor de felbegeerde finaleplaats op zaterdag 5 november in Parktheater te Eindhoven.

Inschrijven kan via info@comedyaward.nl. De voorronden vinden plaats vanaf 25 september a.s. in respectievelijk Amsterdam, Antwerpen, Utrecht, Gent en Rotterdam.

De Culture Comedy Award richt zich volledig op de discipline stand-up comedy. Dit jaar wordt de prijs voor de negende keer georganiseerd en is daarmee de langst bestaande en meest gerenommeerde stand-up prijs van de lage landen. De Culture Comedy Award onderscheidt zich doordat het een traject van training en begeleiding biedt aan de deelnemers. De halve finalisten krijgen een workshopweekend en een aantal try-outs aangeboden. Bovendien mogen alle finalisten meespelen in een tournee langs grote theaters in Nederland en België zodat zij hun stand-up carrière direct een vliegende start kunnen geven.

Veel nu gerenommeerde comedians hebben zich door de Culture Comedy Award in de kijker weten te spelen bij theaters, impresariaten, comedy gezelschappen en pers.

De Culture Comedy Award is een initiatief van Stichting Culture Comedy i.s.m. de Arenbergschouwburg Antwerpen en Parktheater Eindhoven.

Afbeelding: Wouter Monden, winnaar juryprijs Culture Comedy Award 2010

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Webshaping