Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Jouw filmpje in De Dino Show?

Camedy.nl  |  23-06-2011
De makers van De Dino Show kunnen wel wat hulp gebruiken, daarom is er plek voor misschien wel jouw filmpje in de nieuwe tv-show van Jandino.

Maak een grappige remake van de populaire sketch ‘Meisje ik ben boos!’ en wie weet maak jij kans om met jouw filmpje in een van de uitzendingen te komen van de nieuwe tv-comedy De Dino Show te komen.

‘Meisje ik ben boos!’ was een sketch binnen het tv-programma Comedy at Work, dat vorig jaar zomer uitgezonden werd op de NTR. De sketch werd een regelrechte Youtube hit (300.000+ views). Bovendien verschenen er talloze remakes. Nieuwsgierig? Kijk dan op www.menatwork.tv voor een compilatie van ‘Meisje ik ben boos!’

Hoe doe je mee?
Plaats jouw filmpje op YouTube met de tags ‘Meisje ik ben boos!’ en ‘wedstrijd’ en stuur Men at Work (info@menatwork.tv) de link met je naam, leeftijd en contactgegevens onder vermelding van ‘wedstrijd – filmpje Meisje ik ben boos!’.

Tot wanneer kun je meedoen?
Je kunt je filmpje insturen tot uiterlijk 31 juli 2011.

Hoe weet je of je gewonnen hebt?
Op de website van Men at Work TV Produkties wordt bekend gemaakt welk filmpje vertoond zal worden tijdens een van de uitzendingen van De Dino Show. Alle inzenders krijgen uiteraard persoonlijk bericht.

Filmrechten
Men at Work TV Produkties verwerft alle rechten van de ingezonden filmpjes.

Meer weten? Kijk op www.menatwork.tv of neem contact op met Men at Work TV produkties, via 010-4733777.

Fragment: Meisje, ik ben boos!
 

Bron: Men at work

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Webshaping