Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Inschrijving Cabaret Concours Vlaanderen geopend

Camedy.nl  |  23-06-2011
Het enige cabaretfestival in Vlaanderen, Cabaret Concours Vlaanderen, heeft zijn inschrijvingen geopend.

Het Cabaret Concours Vlaanderen onderscheidt zich door een uitgebreide voorselectie en intensieve begeleiding door professionals: regisseurs, tekstschrijvers, componisten, coaches en docenten die het klappen van de zweep kennen. Zij geven jong talent de kans om zich op een rustige en veilige manier te ontwikkelen. Natuurlijk door veel te spelen, maar vooral doordat alle betrokkenen het vak zeer serieus nemen.

Het Cabaret Concours Vlaanderen is nieuw in Vlaanderen en wil een ander elan geven aan wat  nu onder ‘humor’ in de theaters verschijnt. Het Cabaret Concours Vlaanderen wil aan de voet staan van glanzende carrières in het cabaret en de kleinkunst. Schitterende voorbeelden van cabaret- en Kleinkunstenaars zijn …

Iedereen kan zich aanmelden. Alle kandidaten mogen tijdens de eerste voorronde maximaal 15 minuten spelen - voor publiek – in verschillende culturele centra in het centrum van Vlaanderen. Een selectiecommissie kiest ongeveer 5 kandidaten, die doorgaan naar de finale.

Voorrondes vinden plaats in:
CC Hamme op 10/09
CC Wetteren op 17/09
CC Buggenhout op 24/09.

De finale vindt plaats in CC Belgica Dendermonde op 29 oktober 2011. In de finale spelen de kandidaten 20 minuten. Een professionele jury beoordeelt de prestaties van de finalisten. Na afloop worden de prijs van het Cabaret Concours Vlaanderen en de publieksprijs uitgereikt.

Inschrijving rond na betaling
Kandidaten kunnen zich schrijven voor 31 augustus 2011 via
www.roodkapje-endewolfproducties.be . Let wel: je inschrijving is pas geldig als de organisatie het inschrijfgeld a € 40,00 hebben ontvangen.

Bron: Roodkapje en de wolf producties

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Leading Entertainment