Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Dorresteijn op Zwoele Zomeravonden in Kröller Müller Museum

Camedy.nl  |  16-07-2011
Vandaag vanaf 15.00 uur start de Zwoele Zomer in het Kröller Müller Museum met de eerste Zwoele Zomeravond. Onder andere Hans Dorrestijn is te gast. In het auditorium geeft hij op geheel eigen wijze een lezing uit Dorrestijns Vogelgids en Dorrestijns Natuurgids.

De Zwoele Zomer van het Kröller-Müller Museum staat dit jaar helemaal in het teken van 50 jaar beeldentuin. Op 3 juni 1961 opende het museum zijn wereldberoemde beeldentuin, met kunstwerken van o.a. Auguste Rodin en Henry Moore en als onmiskenbare blikvanger de Drijvende sculptuur, Otterlo van Marta Pan.

In de beeldentuin van het museum genieten bezoekers ook dit jaar van een uniek kunst- en cultuurfestival. Naast Hans Dorresteijn zullen de Zwitserse performer Georg Taber en Esther Groenenberg verrassende optredens verzorgen. Tijdens de avond is er een uitgebreid aanbod van maaltijden en drankjes, maar zelf een picknick meenemen mag ook.

De tentoonstellingen in de museumzalen blijven tot 20.00 uur geopend. Mocht het weer minder zwoel worden,  dan verhuizen zoveel mogelijk optredens en activiteiten naar binnen.
 

Bron: Flevocourant

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Webshaping