Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Sketch up in TV Lab

Camedy.nl  |  03-08-2011
Haye van der Heyden schrijft voor de VARA een nieuwe sketchshow, met de naam Sketch Up. De schrijver, ook verantwoordelijk voor onder meer de comedyserie Kinderen Geen Bezwaar, vindt dat het in ieder geval beter moet worden dan Comedy Live, dat eerder dit jaar weinig succes boekte.

Het programma wordt in eerste instantie eenmalig uitgezonden, in september tijdens TV Lab. In de themaweek van Nederland 3 worden nieuwe ideeën getoond aan het publiek.

BNN's Comedy Live was een sketchprogramma gebaseerd op het Amerikaanse Saturday Night Live, met onder anderen Jan Jaap van der Wal. "Ik zag deze show en vind het niet sterk", zegt hij donderdag in het AD.

"Het kwam de huiskamer niet binnen." Van der Heyden denkt dat hij het beter kan en legde zijn plan voor Sketch Up voor aan de VARA.

Acteren en tekst
Het sketchprogramma van Van der Heydens draait 'puur om het acteren en de tekst'. In de show bespreken moeder en dochter de actualiteit, wat door acteurs in sketches wordt uitgebeeld. Onder anderen Marianne Mudder en Achmed Akkabi zijn in Sketch Up te zien.

Bron: Nu.nl

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Webshaping