Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Alex Klaasen toch niet in The Wild Party

Camedy.nl  |  12-08-2011
Alex Klaasen gaat toch niet de hoofdrol in The Wild Party spelen. De cabaretier/ musicalacteur neemt een time-out wegens vermoeidheid. De rol gaat nu naar Ara Halici.

"Alex vindt het erg jammer dat hij om gezondheidsredenen verstek moet laten gaan bij The Wild Party", aldus producent M-Lab. "We wensen hem dan ook veel rust en beterschap toe."

Ara Halici was eerder te zien in onder meer Merrily We Roll Along en Cabaret. "We zijn blij dat Ara op zo'n korte termijn bereid is in dit project te stappen en zijn ervan overtuigd dat hij de rol op eigen wijze en zeer overtuigend zal vervullen", zegt de producent.

Klaasen zou in The Wild Party de rol van clown Burrs spelen. Vera Mann kruipt in de huid van Queenie. Het verhaal speelt zich af in New York, waar Burrs en Queenie een feest geven om hun uitgebluste relatie te redden.

Repetities voor The Wild Party beginnen volgende week. De musical gaat op 19 september in première in het Delamar Theater. De voorstelling was in 2008 al te zien in het M-Lab. Toen speelde Klaasen wel de hoofdrol.

Bron: NOVUM

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Webshaping