Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Studio Comedy op weg naar succes

Camedy.nl  |  16-09-2011
Na een stroeve eerste avond op 1 september, vanwege de zuinige opkomst, was de tweede avond van Studio Comedy op 15 september één om in te lijsten.

Ruim 50 man waren getuige van een mooie show in het intieme Studio de Veste in Leiden. Onder andere winnaars van verschillende comedy wedstrijd waren te zien: Wouter Monden (Culture Comedy Award 2010), Farbod (Street Life 2009 en Fanatics 2011) en Raymon Hofkens (Comedy Slam 2010) pakten de microfoon.

Het publiek ging er goed voor zitten en achterin stonden mensen geconcentreed te kijken. Acht comedians en één MC wisten allen het publiek vaak te laten lachen.

De reacties van divese bezoekers tijdens de pauze en na de show waren dan ook lovend. Veel mensen zijn het er over eens; Studio Comedy is een aanwinst voor het uitgaansleven in Leiden!

De comedians weten Studio Comedy sowieso al goed te vinden; de shows tot en met 3 november zitten al volgepland en op 10 november is er zelfs een extra speciale show ingelast. Deze show heet Blacklisted en moet vaker terug gaan komen. Hou Camedy.nl in de gaten voor meer nieuws over Blacklisted.

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Leading Entertainment