Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Big Ed presenteert nieuw tv-programma

Camedy.nl  |  07-10-2011
Stand-up comedian Edson da Graça, op het podium bekend als Big Ed, zal vanaf 8 oktober een nieuw Villa Achterwerkprogramma presenteren.

In Yotta, een achtdelige reality/ familieserie, gaan drie gezinnen met elkaar de strijd aan om zo energiezuinig mogelijk te leven. Alle elektrische apparaten worden uit huis gehaald en het witgoed gaat achter slot en grendel. Hoe gaan zij met deze nieuwe situatie om? Welke inventieve oplossingen worden door de kinderen (en hun ouders) bedacht om het toch nog een beetje leuk te hebben? Voor wie valt het gemis zwaar?

De drie gezinnen krijgen yotta’s waarmee ze elke week iets terug kunnen kopen, voor het geval ze echt niet zonder mobieltje of wasmachine kunnen. Vinden ze het echter wel best zo, dan sparen ze de yotta's lekker op voor later. Welk gezin verbruikt uiteindelijk het minste en spaart de meeste yotta's?

Door middel van speciale opdrachten worden diverse thema's aangesneden. Wie kan een maaltijd met zo weinig mogelijk afval op tafel toveren? Wie organiseert het meest besparende kinderfeestje? In de laatste aflevering wordt de winnaar bekendgemaakt.

Vanaf zaterdag 8 oktober om 19.30 uur bij Z@PP op Nederland 3


Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Webshaping