Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Aanmelding Leids Cabaret Festival geopend

Camedy.nl  |  23-10-2011
Vanaf maandag 24 oktober kunnen aanstormend cabarettalent en theatermakers zich melden voor de 34e editie van het VARA Leids Cabaret festival.

Het VARA Leids Cabaret Festival is weer op zoek naar authentieke en ondernemende cabaretiers en theatermakers die humor serieus nemen en zich willen presenteren aan een groter publiek.

Gevestigde namen zoals Lebbis, Dolf Jansen, Najib Amhali, Javier Guzman, Sanne Wallis de Vries, Wim Helsen en uit de nieuwere generatie cabaretiers Katinka Polderman, Paulien Cornelisse en Stefan Pop begonnen ooit hun carrière op het toneel van het VARA Leids Cabaret Festival. 

Het festival vindt plaats van 6 t/m 11 februari 2012 in de Leidse Schouwburg. De audities worden een maand eerder gehouden in Sociëteit de Burcht in Leiden en vinden plaats op zondag 08, 15 en 22 januari 2012. Het publiek is welkom vanaf 13:00u en de eerste auditie begint om 13:30u. De audities zijn vrij toegankelijk.

Voor aanmelden en meer informatie over het VARA Leids Cabaret Festival kan men terecht op de vernieuwde website: www.leidscabaretfestival.nl
 

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Leading Entertainment