Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Succesvolle Blacklisted zet Studio Comedy op de kaart

Camedy.nl  |  14-11-2011
Ruim 70 mensen waren getuige van een unieke comedy avond in Studio de Veste in Leiden. Met Blacklisted werd er voor het eerst een stand-up comedy show gefilmd die later in verschillende vormen zal worden verspreid.

Naast de gewone 'open' comedy avonden van Camedy.nl in Studio de Veste presenteerde Studio Comedy voor het eerst een ‘special’, waarvan er dit seizoen nog meer moeten gaan volgen. Gepassioneerd stand-up comedian Chris van der Ende schreef speciaal voor Blacklisted volledig nieuw materiaal.

Naast hem stonden Steven Stol en Mark Schoones, comedians waarvan Van der Ende wilde dat zij zijn show opwarmden. Al vanaf het moment dat de openingsmuziek speelde was het voelbaar dat er iets magisch ging gebeuren deze avond, maar het publiek moest nog even wachten. Dit gebeurde lachend, dat wel.

Bij het opkomen van Van der Ende volgde een warm applaus, waarna hij ruim zes minuten op indrukwekkende wijze improviseerde. Bijna niemand werd gespaard, maar de comedian vroeg na zijn improvisaties nog wel een applaus voor zijn slachtoffers. Zij klapten nog het hardst. Na 30 minuten ontving de spraakmakende comedian een oorverdovend en lang slotapplaus.

Binnenkort zal de show in fragmenten op YouTube en Camedy.nl verschijnen en ook in beperkte oplages op DVD verschijnen. Ook zal de show als bootleg-cd worden verspreid.

Blacklisted 2 zal tegen het eind van dit seizoen of aan het begin van volgend seizoen plaatsvinden.

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.

Gerelateerde recensies

Steven Stol
  29-02-2012 Lambert-Jan Koops - 36


Banner Leading Entertainment