Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

BNN filmt tijdens Studio Comedy

Camedy.nl  |  14-11-2011
Donderdag 17 november vanaf 20.30 uur is BNN te gast bij Studio Comedy in Studio de Veste in Leiden.

Na de succesvolle DVD-registratie van Blacklisted vorige week, zal er aanstaande donderdag opnieuw een camera te zien zijn in de comedy spot van Camedy.nl.

Voor het programma 'PS, tot volgend jaar' volgt Patrick Lodiers mensen die een jaar geleden werden 'uitgedaagd' hun goede voornemens naar zichzelf (en BNN( te mailen. Nu wordt er gekeken wat er van hun voornemens terecht is gekomen. Tijdens deze opnames wordt David Miedema gevolgd tijdens zijn stand-up comedy avontuur. De schaker die de titel Internationaal Meester draagt begeeft zich sinds kort op het podium om zijn gedachtes te delen met het publiek.

Tijdens de stand-up comedy avond is verder onder andere Wouter Monden, winnaar van de Culture Comedy Award 2010, te zien en Gerthein Boersma, finalist van de Culture Comedy Award van dit jaar.

Naast comedy is er deze keer vanaf 19.30 uur muziek. DJ Marc Perera zal het publiek opwarmen met zijn soul en funk classics gemixed met funky, soulfull house beats.

De reeks van 'PS tot volgend jaar' zal op 27 november beginnen. De uitzending met David Miedema zal in december te zien zijn.

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Leading Entertainment