Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

ComedyApp gelanceerd

Camedy.nl  |  18-11-2011
Sinds woensdag 16 november, is Dé ComedyApp te downloaden in de iTunes store van Apple. ComedyApp is een verzameling mobiele apps van Nederlandse comedians. Naast Twitter en Facebook hebben o.a. Dolf Jansen, Lenette van Dongen en Katinka Polderman met de ComedyApp een nieuw medium gevonden om met cabaretliefhebbers, fans en andere geïnteresseerden te communiceren. Followers hoeven niet langer te zoeken naar informatie. Dankzij de ComedyApp ontvangen gebruikers automatisch de laatste nieuwtjes op hun iPhone.

Lenette, Dolf en Katinka  hebben ieder hun eigen ComedyApp gevuld met uren entertainment die direct op de iPhone bekeken kan worden. Dagelijks worden nieuwtjes, exclusieve prijsvragen en acties, unieke backstage-foto’s, filmpjes en achtergrondinformatie toegevoegd. Iedere artiest verrast zijn/haar App-gebruiker wekelijks met een speciale grap, column of video via de App-date.

De diverse ComedyApps zijn nu voor slechts € 1,59 per stuk verkrijgbaar voor iPhone (en iPod Touch)  via de iTunes App-store en via comedyapp.nl.

Ook andere comedians, zoals Howard Komproe, Leon van der Zanden en Toomler hebben inmiddels een eigen ComedyApp met content gevuld. Vanaf januari heeft ook het VARA Leids Cabaret Festival een ComedyApp. Verwacht wordt dat de ComedyApp binnen een jaar ook beschikbaar is voor Android-telefoons en dat het aantal comedians zich razendsnel zal uitbreiden.

PromoBestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Webshaping