Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Donald doet Greet

Camedy.nl  |  20-11-2011
Op 27 november speelt de minst-ideale-schoonopa Donald Olie zijn solovoorstelling Greet in het Comedy Café te Amsterdam.

Een uur lang kunnen de liefhebbers van keiharde, rauwe, smerige, over de top grove, absurdistische humor genieten van de enige man die er mee weg komt. Volgens eigen zeggen is Olie 'een ouwe gek, die niet goed bij zijn hoofd is'. Dat in het achterhoofd in combinatie met zijn houdbaarheid, die met zijn 64 jaar, al lang verstreken is, maakt Donald Olie tot een unieke comedian die een trouwe schare fans aan zich heeft weten te binden.

Natuurlijk trekt niet iedereen zijn grappen. Gelukkig zijn er daar deuren voor uitgevonden, waar inmiddels al een hoop mensen de weg voortijdig naar hebben gevonden. Niet alleen op het podium gebeurt er dus wat tijdens een optreden van Olie, ook in de zaal.

Wie getuige wil zijn van deze spraakmakende stand-up comedy solo moet zondag 27 november in Comedy Cafe Amsterdam zijn. De show begint om 16.00 uur en de entree is 10 euro. Reserveren via info@comedycafe.nl of bel 020-6383971.

  Volgend bericht: Hans Teeuwen op DVD en TV
  Vorig bericht: Dolf Jansen luistert naar publiek

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Webshaping