Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Hans Teeuwen op DVD en TV

Camedy.nl  |  22-11-2011
RTL4 gaat de theatershow 'Spiksplinter' van Hans Teeuwen uitzenden. Dat heeft de zender vrijdag bevestigd aan RTL Boulevard, eerder was het nieuws al uitgelekt via Geenstijl.

Volgens een woordvoerder van RTL is de zender heel blij met Hans Teeuwen en Hans Teeuwen met hen. 'Spiksplinter' wordt op 7 januari 2012 uitgezonden inclusief reclameblokken.

In een exclusief interview met Geenstijl wil Hans Teeuwen nog wel even het volgende laten weten: "Ik wil zeker weten dat duidelijk is dat ik het allemaal voor de poen doe. Echt, het is gewoon voor het geld. RTL biedt nou eenmaal tonnen meer dan die belastingomroep. Maar, laat er geen misverstand over bestaan dat ik mijn verschilligheid gewoon meeneem naar RTL. Denk maar niet dat die bij de Vara achterblijft. Want zo ben ik hè, verschillig tot en met. En betrokken. En een groot liefhebber van wereldmuziek. Eigenlijk ben ik een soort Ramsey Nasr, Jan Jaap van der Wal en Erik van Muiswinkel in één. En een Freek natuurlijk, dat spreekt voor zich. Maar ik zeg altijd: ook bij RTL kun je betrokken je zakken vullen."

Wie niet zo lang kan wachten en wie de volledige show inclusief extra's in zijn bezit wil hebben kan vanaf 25 november de DVD van Spiksplinter kopen.

Bron: Geenstijl/ RTL4

Wil je Hans Teeuwen in huis halen? Koop dan nu de onderstaande DVD's.

Gerelateerde recensies

Spiksplinter
  11-04-2011 Hans Teeuwen kan niets fout doen in Spiksplinter


Banner Webshaping