Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Comedyhuis houdt benefiet Fonds Gehandicaptensport in Tivoli

Camedy.nl  |  05-12-2011
Op vrijdag 23 december nemen de Utrechtse comedians van het Comedyhuis poppodium Tivoli Oudegracht over voor een benefiet. De opbrengsten van de kaartverkoop zal  geheel naar het Fonds Gehandicaptensport gaan.

In een twee uur durende show presenteren de grappenmakers uit Utrecht een knallende show vol live stand-up comedy, komische sketches en rake columns. Met topcomedians als Pieter Jouke (CQC), Jim Speelmans, Wilko Terwijn, Adam Fields en de leden van het Comedyhuis wordt het volgens het Utrechtse collectief gegarandeerd lachen en een kaartje kost slechts 12,50 euro.
 
Fonds Gehandicaptensport
Iedereen weet dat regelmatig sporten gezond is. Toch merken weinig mensen het verschil als ze een keertje overslaan. Voor gehandicapte mensen ligt dat anders. Sport geeft gehandicapte mensen juist die extra kracht en behendigheid die ze nodig hebben. Zo kunnen ze net als ieder ander ook functioneren in deze maatschappij. Fonds Gehandicaptensport zamelt geld in om ervoor te zorgen dat iedereen met een handicap kan sporten en met deze show in Tivoli helpt het Comedyhuis daarbij.
 
Benefiet voor KNGF Geleidehonden
De show op 23 december 2011 is een vervolg op het succesvolle benefiet dat het Comedyhuis vorig jaar organiseerde voor KNGF Geleidehonden. In een uitverkocht Comedytheater in Amsterdam werd toen genoeg geld opgehaald om de training van tien honden te betalen die nu visueel gehandicapten helpen om hun weg door de wereld te vinden.
 
Teaser Benefiet ComedyhuisDatum: vrijdag 23 december 2011
Aanvangsttijd: 20.00 uur
Prijs: 12,50 euro (in zijn geheel voor Fonds Gehandicaptensport)
Locatie: Tivoli Oudegracht
Adresgegevens locatie: Oudegracht 245
Kaartjes: via Tivoli


Bestel de best verkopende cabaret dvd's.

Gerelateerde recensies

Wilko Terwijn
  29-02-2012 Lambert-Jan Koops - 36


Banner Leading Entertainment