Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Reggie Watts naar Melkweg

Camedy.nl  |  05-12-2011
Op 19 januari komt de Amerikaanse absurde comedian/ muzikant en alleskunner naar de Melkweg.

Reggie Watts live is een belevenis. Hij maakt absurde comedy, zonder rode draad. Ook de samenhang is ver te zoeken. De Amerikaan staat bekend om zijn sketches, hilarische aanzetten en bijzondere imitaties. Om het geheel af te maken pakt hij zijn sample-apparaat erbij om ter plekke de meest krankzinnige hiphopsongs maakt, vol vreemde geluidseffecten en bizarre stemvervormingen.

Mede door zijn aparte verschijning (een reusachtige afro, een volle baard en een dikke Mart Smeets-trui) zorgt hij voor een ongelofelijke avond.

Naast een geweldig grappige comedian is Reggie Watts ook een gerespecteerd muzikant. Zo speelde hij tijdens de afscheidsshow van LCD Soundsystem in Madison Square Garden in New York, en werkte hij samen met bekende muzikanten als Beardyman en Regina Spektor. Wie Watts ziet optreden snapt waarom: zijn ongelofelijke muzikaliteit en timing laat mensen verbijsterd achter. Van soul naar hiphop naar dubstep: hij produceert het allemaal met zijn verschillende stemmen, de human beatbox en een samplemachine.

Reggie Watts bij Conan O'Brien
 

Tags:

Reggie Watts

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.

Gerelateerd nieuws

Reggie Watts
  14-08-2014 Reggie Watts naar Nederland


Banner Webshaping