Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Van Muiswinkel doet oudejaarsconference 2012

Camedy.nl  |  05-12-2011
Erik van Muiswinkel maakt in 2012 zijn terugkeer bij de Vara. De cabaretier verklapte gisteren in Opium dat hij de oudejaarsconference zal verzorgen. “Dat klopt, de kogel is ongeveer net door de kerk.” Met zijn duim opstekend zegt hij: “2012 wordt zo’n jaar! We hebben de Olympische Spelen, het EK Voetbal, de euro is ingestort… het wordt geweldig!”

Vorig jaar verzorgde Van Muiswinkel ook al een oudejaarsvoorstelling, genaamd Gedoog, Hoop en Liefde. Daar keken toen iets meer dan 1 miljoen mensen naar.

Van Muiswinkel zegt dat zijn ploeg grotendeels hetzelfde blijft, toen werkten onder andere Jeroen van Merwijk, Hans Riemers en Edo Schoonbeek mee. “Thomas en Mike kunnen helaas niet meedoen, die hebben een kerstrevue. Owen Schumacher en Paul Groot gaan wel meedoen, net als Sanne Wallis de Vries.” De drie laatstgenoemde werken veel samen voor Koefnoen van de Avro.

Dit jaar doet Youp van ‘t Hek de oudejaarsconference voor de publieke omroep, daarnaastdoet Beau van Erven Dorens een poging tot oudejaarsconference bij SBS6

Bron: Zappen.blog.nl

Gerelateerde recensies

Erik van Muiswinkel
  04-11-2011 Erik van Muiswinkel - 4-8-'61


Banner Webshaping