Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

TV/ DVD opnames Jeffrey Spalburg's Spiekerboks

Camedy.nl  |  08-12-2011
Op woensdag 14 december speelt Jeffrey Spalburg de laatste voorstelling van zijn programma Spiekerboks in het Bijlmerparktheater in Amsterdam. De show wordt opgenomen voor TV en DVD. In het voorjaar van 2012 is Jeffrey Spalburg terug met zijn nieuwe programma Thuus.

Spalburgs tweede avondvullende programma Spiekerboks was vanaf januari 2010 bijna twee jaar lang te zien in de Nederlandse theaters. Met deze voorstelling won Jeffrey De Verborgen Bokaal 2010. De registratie van Spiekerboks in het Bijlmerparktheater zal de tweede opeenvolgende DVD opleveren. Eerder werd het programma Brommers Kiek'n op DVD uitgebracht.

Vanaf 16 maart speelt Jeffrey Spalburg try-outs van zijn nieuwe programma Thuus. Een voorstelling over de plek waar we allemaal graag komen. Warm, veilig en vertrouwd. Om de hoek, of uren rijden, of vliegen, of varen… soms na het sluiten van je ogen ben je er al.

Spiekerboks en Thuus zijn producties van MC, een theaterproductiehuis voor nieuwe verhalenvertellers. Makers en schrijvers die een binding hebben met de nieuwe stad: kosmopolitisch, dynamisch en grenzeloos.

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.

Gerelateerde recensies

Spiekerboks
  06-11-2010 Jeffrey Spalburg - Spiekerboks


Banner Webshaping