Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Lebbis & Jansen veilen optreden Serious Request

Camedy.nl  |  21-12-2011
Om geld in te zamelen voor Serious Request spelen Hans Sibbel en Dolf Jansen in samenwerking met het VARA Leids Cabaret Festival een huiskameroptreden voor de hoogste bieder.

Het duo won in 1989 het VARA Leids Cabaret Festival en speelde tot enkele jaren geleden samen. Speciaal voor Serious Request slaan de cabaretiers hun handen weer ineen, wellicht bij jou thuis.

Zondag 18 december jl. gingen drie 3FM DJ's voor Serious Request Het Glazen Huis in voor het goede doel. Dit jaar vragen 3FM en het Rode Kruis vanaf de Beestenmarkt in Leiden aandacht voor moeders die geraakt zijn door oorlog- of conflictsituaties.

Het Rode Kruis helpt deze moeders met essentiële, primaire zaken als onderdak, medische hulp en noodhulpgoederen. Maar ook met het verdienen van een eigen inkomen en het terugvinden van in de chaos vermiste familieleden.

Maandagmiddag 19 december werd het unieke huiskameroptreden van Lebbis & Jansen in de uitzending van 3FM aangekondigd. Het optreden wordt geveild via de website van Serious Request.

Bron: Bunker Theaterzaken

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Webshaping