Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Javier Guzman maakt comeback na coke-verslaving

Camedy.nl  |  04-01-2012
Hij stapte in september 2011 nog van het podium en brak toen abrupt zijn toer af. Het ging niet meer. Nu blijkt dat Javier Guzman “hartstikke verslaafd aan cocaine” was in die periode.

Guzman is nog maar net terug uit Thailand en de media stort zich weer op de cabaretier. In Azië werd hij in een afkickkliniek behandeld voor zijn verslaving.

“Vijf maanden lang heb ik intensief gebruik. Het is een echte killer. Ik was bijna de pijp uitgegaan." Vertelt hij aan Jessica Valerius. Zij zocht hem op in Thailand voor een interview. Een deel van het interview werd uitgezonden bij RTL Boulevard. Guzman vertelt: "Wat ik in twaalf jaar met drank heb gedaan, heb ik nu met coke gedaan in vijf maanden. Het was vooral moeilijk om los te laten. Ik wilde me niet gewonnen geven." De cabaretier is ervan overtuigd dat het weer goedkomt. "Het gaat me zeker lukken."

Terug in theater
Afgelopen dinsdag stond de cabaretier na maanden van afwezigheid weer in het theater van Gouda. Het publiek lijkt hem nog steeds niet te zijn vergeten. Velen staken Guzman een hart onder de riem via zijn Facebook-pagina en ook de reacties op zijn show waren lovend.

-    "Oorverdovend" was als een pijl die met 'n grote kronkelende boog, toch precies in de roos wordt geschoten... En daarbij ook wat lachspieren getraind, ik vond 't goed! Net terug in Reeuwijk, snel slapen! :)
-    “Javier Guzman was super scherp, leuk en grappig!”
 

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.

Gerelateerde recensies

Javier Guzman
  29-02-2012 Lambert-Jan Koops - 36

Gerelateerd nieuws

Oorverdovend
  27-08-2012 Javier Guzman kan zich weer op cabaret richten


Banner Leading Entertainment