Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Earl Okin naar Nederland

Camedy.nl  |  16-01-2012
Aankomende woensdag en donderdag zal de Engelse comedian Earl Okin speciaal overkomen voor twee optredens in Utrecht en Rotterdam voor de Stand-up Club.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de Rotterdammer Marcel Haug die er een gewoonte van maakt internationale top-acts naar Nederland te halen. Naast het allereerste televisie-optreden in Nederland van Amy Winehouse, haalde Haug ook al vele comedians naar Nederland voor het populaire televisieprogramma The Comedy Factory en later ook voor Raymann is Laat. Sinds eind vorig jaar kunnen ook mensen in Tivoli en Walhalla live genieten van de absolute wereldtop op comedy gebied. 

Komende week staat Earl Okin dus op het programma. Okin heeft het record van meeste optredens op het Edinburgh Festival, maar trad ook op in Nederlandse tv-programma's als Raymann is Laat en Comedy Factory. De bebrilde comedian wordt zowel in Tivoli als in Kantine Walhalla opgewarm door Jungle Balls en de MC Chris van der Ende. De avond wordt muzikaal omlijst door de Dave & Youri Sjoo, bekend van hun knotsgekke podcast.
  • 18 januari: Stand-up Club presents Earl Okin in Tivoli, Utrecht
    Start Show: 21:00 uur
  • 19 januari : Stand-up Club presents Earl Okin in Theater Kantine Walhalla, Rotterdam
    Start Show 21:00 uur

Earl Okin bij Raymann is LaatBestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Leading Entertainment