Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Winactie: win kaarten show Pieter Jouke

Camedy.nl  |  18-01-2012
Aanstaande vrijdag en zaterdag staat Pieter Jouke met zijn avondvullende voorstelling Nou Wordt Die Mooi!! in Het Werftheater te Utrecht. Jij kan daarbij zijn! Camedy.nl geeft namelijk 2 x 2 kaarten weg voor de show van zaterdag 21 januari.

Pieter Jouke is een ras-absurdist. Eerder was Camedy.nl al lovend over de voorstelling ‘De Staat van Verwarring’ waarin hij samen te zien is met Ronald Snijders.

Jouke heeft de afgelopen tien jaar voor diverse cabaretiers grappen geschreven. Verder heeft hij de afgelopen tien jaar schrijfwerk verricht voor bekende tv-programma's als De Wereld Draait Door, Koefnoen, Koppensnellers. Hij trad op in theaters, clubs en comedycafés in o.a. Nederland, Edinburgh, Londen en Hongkong, Drie boeken schreef hij en tien marathons liep hij uit. Daarnaast richtte hij met twee vrienden burorenkema.nl op. En nu is het tijd voor zijn verhaal. Alleen zijn verhaal. Nou Wordt Die Mooi!

In Nou Wordt Die Mooi wordt de ervaring, opgedaan in tien jaar theater, tv en radio gebundeld in anderhalf uur. Sneller en actueler dan het internet bij u thuis. Puurder dan 24 karaats goud. Geconcentreerder dan zuivere heroïne. Pieter Jouke legt bloot tot het pijn doet om u daarna te pijn weg te laten lachen. En dat allemaal in iedere zin opnieuw. En in iedere bijzin. Kom gerust, maar wees gewaarschuwd, uw kijk op comedy, en uw kijk op de wereld zullen nooit meer hetzelfde zijn.

Mail naam + telefoonnummer naar info@camedy.nl en maak kans op de kaarten!
 

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Leading Entertainment