Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Deelnemers VARA Leids Cabaret Festival 2012 bekend

Camedy.nl  |  23-01-2012
Na drie auditiedagen in Sociëteit de Burcht, waar in totoaal 19 deelnemers auditie hebben gedaan, zijn acht deelnemers geselecteerd voor de voorronden van het VARA Leids Cabaret Festival 2012:

Maandag 6 februari 2012
Pepijn Schoneveld - Amsterdam
Martijn van Osch - Den Bosch
Edo Berger - Amsterdam
William Boeva - Antwerpen (BE)

Dinsdag 7 februari 2012
Cabaretgroep Malt - Utrecht
Omar Ahaddaf - Amsterdam
David Groeneveld - Amsterdam
Arnout van den Bossche - Aalter (BE)

Op 28 en 29 januari 2012 nemen de deelnemers deel aan een workshopweekend onder leiding van regisseurs Minou Bosua, Jessica Borst, Patrick Stoof en Wimie Wilhelm.

De voorronden van het festival vinden plaats op maandag 6 en dinsdag 7 februari 2012, waarna de jury vijf deelnemers selecteert voor de halve finale op donderdag 9 februari. Tijdens de halve finale worden er vervolgens drie finalisten geselecteerd. De finale vindt plaats op zaterdag 11 februari in de Leidse Schouwburg.

De jury bestaat dit jaar uit Jacques d’Ancona (journalist, recensent  Dagblad van het Noorden), Andreas Fleischmann (programmeur Theater de Meervaart, Amsterdam), Kim Smit (programmeur Schouwburg de Kampanje, Den Helder) en Doesjka van Hoogdalem (TV-regisseur).

Voor het festival in de Leidse Schouwburg zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Kaarten kunnen gereserveerd worden via www.leidseschouwburg.nl

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.

Gerelateerde recensies

Edo Berger
  08-01-2012 1e Auditie Leids Cabaret Festival nog vrij mager


Banner Leading Entertainment