Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Negerdag trending dankzij Howard Komproe

Camedy.nl  |  09-03-2012
Howard Komproe is vandaag trending topic op Twitter. Aanleiding is zijn tweet van gisteravond. Hij eindigde zijn donderdag met "Vrouwendag is bijna te einde! Was leuk enzo. Morgen is er weer een dag. Morgen is #NEGERDAG". De rest is inmiddels 'Twittergeschiedenis'. 

Komproe vertelt op FunX: "Vandaag is de dag dat iedereen de gelegenheid krijgt zich als een neger mag gedragen. Je mag te laat komen, je kan roti opwarmen in de magnetron, je mag pssst naar mesjes roepen." Howard Komproe vond dat dit initiatief nodig was, omdat er ook zoveel andere 'speciale dagen' zijn. "Daarnaast" zegt Komproe "ben ik natuurlijk ook gewoon grapjesmaker."

Twitter liep ook vrijdag vol met tweets over #negerdag. Er is zelfs een website in het leven geroepen over de zogenaamde themadag www.negerdag.nl, waarop alle tweets over de dag in rap tempo voorbij komen. Howard Komproe riep volgers op de dag trending te maken. Dit is hem inmiddels dus lang en breed gelukt.

Naast de voorstanders van de dag, die grappen bijdragen leveren. Zijn er ook Twitteraars die het niet kunnen vinden met de 'dag'.

Volg de tweets over #Negerdag via ons Twitterboard.

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Leading Entertainment