Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Yvonne Kroonenberg en Kristel Zweers te gast bij de Cyclus

Camedy.nl  |  04-04-2012
Schrijfster Yvonne Kroonenberg en cabaretière/ stand-up comedienne Kristel Zweers zullen één van de gasten zijn van het Haagse humoristische literaire programma De Cyclus van 15 april in het Paardcafé in Den Haag.

De droogkomische schrijfster Kroonenberg van de boeken 'Alles went behalve een vent' en ‘Meneer als ik u zie heb ik zo'n zin in ruzie' en de cabaretière Kristel Zweers die momenteel toert met haar cabaretprogramma PUUR, zullen zondagmiddag vanaf 16.00 uur te zien zijn.
 
Naast Kroonenberg en Zweers zijn Marjolijn van Kooten en Soula Notos te gast. Haagse zangeres Faya zorgt voor het muzikale onderdeel van de middag. Ook het duo Miss Cherry & Daf en het nieuwe duo Huijbrechts en Jansen zullen te zien zijn in het goed gevulde programma.

De Cyclus wordt georganiseerd én gepresenteerd door schrijfster en cabaretière Debby van den Bergh. Alweer voor de tiende keer weet zij met een aantal bekende schrijfsters, cabaretières en zangeressen een divers programma neer te zetten in het Paardcafé.


Bestel de best verkopende cabaret dvd's.

Gerelateerde recensies

Soula Notos
  07-10-2011 Alleen maar lachen tijdens Frappant Comedy


Banner Webshaping