Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Humor over Oorlog op 4 mei bij Humor TV

Camedy.nl  |  27-04-2012
Op 4 mei staat Humor TV stil bij Dodenherdenking en de oorlog. Dit doen ze met de thema-uitzending ‘Humor over oorlog’ en later ook de televisiepremière van Freek de Jonge met Neven.

Mike Boddé met zijn lied over Saddam Hoessein of Freek de Jonge met zijn twee minuten ‘stilte’: veel cabaretiers ontzenuwen het thema oorlog door er grappen over te maken. In ‘Humor over oorlog’ een compilatie van de beste grappen over de oorlog door de jaren heen, samengesteld onder leiding van Freek de Jonge.

Deze thema-uitzending wordt gevolgd door de televisiepremière van de meest recente voorstelling van Freek: ‘Neven’, met frappante familiebanden als leidraad. In het programma ‘Neven’ staan twee tanteszonen van Freek de Jonge centraal. De ene geadopteerd, de andere een echte bloedverwant. Ze delen een flink deel van hun geschiedenis, maar ervaren tevens opzienbarende en soms zelfs schokkende verschillen. Is dit toe te schrijven aan hun afkomst? Voer voor een onderhoudend verhaal vol opmerkelijke overeenkomsten met de tijd van nu.

‘Humor over oorlog’ en ‘Neven’ zijn vrijdag 4 mei om 20.30 uur en 22.00 uur te zien bij de VARA op Humor TV24 en online via humortv.nl.Wil je Freek de Jonge in huis halen? Koop dan nu de onderstaande DVD'sBanner Webshaping