Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Comedy Marathon met Jeroen Leenders en Gunter Lamoot

Camedy.nl  |  11-05-2012
Op 21 mei vindt voor de twaalfde keer de Comedy Marathon plaats in Belgie. De top van de Belgische stand-up comedy scene zal wederom aanwezig zijn tijdens dit grootse event.

Jeroen Leenders (winnaar Leids Cabaret Festival), Gunter Lamoot, Piv Huvluv, Guga Baul, Freddy De Vadder, Piet De Praitere, Steven Mahieu, Gili, Ygor, Nigel Williams, Henk Rijckaert (Zonde van de Zendtijd), Steven Goegebeur, Preuteleute en Die Verdammte Spielerei zullen hun opwachting maken in de Capitole in Gent. De opbrengst van het evenement zal zoals elk jaar geheel naar straatkinderen over de hele wereld gaan.

Het benefiet onstond nadat Gili zijn collega's vertelde over een hartverscheurend Humo-artikel over straatkinderen in de Roemeense stad Brasov. Was de opbrengst tijdens de eerste editie 10.000 Belgische frank, vorig jaar leverde de Marathon 10.000 euro op. Sinds enkele jaren krijgen ook projecten in Zambia en Myanmar een duwtje in de rug, evenals de organisatie Mobile School, die dakloze kinderen een toekomst wil geven via onderwijs 'op straatmaat'.

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.

Gerelateerde recensies

Jeroen Leenders
  13-02-2010 Juryrapport Jeroen Leenders


Banner Leading Entertainment