Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Stukafest Utrecht maakt datum bekend

Camedy.nl  |  01-06-2012
Donderdag 7 februari 2013 vindt de vijfde editie van Stukafest Utrecht plaats. Het culturele studentenkamerfestival brengt muziek, poëzie, cabaret, literatuur en nog veel meer moois in verschillende studentenkamers rondom de binnenstad. Een klein publiek maakt in een intieme setting kennis met gevestigd en aanstormend talent: een bijzondere en unieke ervaring.

De voorstellingen vinden plaats in twinitg studentenkamers en iedere voorstelling duurt dertig minuten. Op één avond kunnen drie voorstellingen worden bezocht. Het festival is dus een uitgelezen mogelijkheid om van verschillende kunstvormen te proeven. Tussendoor hebben de bezoekers een half uur de tijd zich, per fiets, naar de volgende voorstelling te begeven. Stukafest eindigt traditiegetrouw met een groot eindfeest.

Stukafest Utrecht is intiem, bijzonder en gezellig. Studenten en andere geïnteresseerden worden geprikkeld om op een toegankelijke en tegelijkertijd exclusieve manier een stukje cultuur te beleven.

In het verleden stonden er o.a. King Jack, Nico Dijkshoorn, HIT ME TV, Awkward i, The Tunes en Ronald Giphart geprogrammeerd en het festival is altijd uitverkocht.

Wil je Nico Dijkshoorn in huis halen? Koop dan nu de onderstaande DVD'sBanner Webshaping